HomeHL-PsilaΒγήκαν στους δρόμους και καθάρισαν τις πινακίδες του ΚΟΚ

Βγήκαν στους δρόμους και καθάρισαν τις πινακίδες του ΚΟΚ

Μέλη του Συλλόγου «Ανθρώπινη Ασπίδα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε χθες προγραμματισμένη δράση με θέμα: «Καθαρισμός μείζονος σημασίας  πινακίδων σήμανσης ΚΟΚ» από μέλη του συλλόγου προστασίας ανθρώπινης ζωής «Ανθρώπινη Ασπίδα».

Η δράση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία καθαρίζοντας-αποκαλύπτοντας, δεκάδες πολύ σημαντικές σημάνσεις του ΚΟΚ σε τρεις διαφορετικές δημοτικές ενότητες: Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Χερσονήσου αλλά και στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Ωστόσο πέραν από τον καθαρισμό-αποκάλυψη σε πολλές των περιπτώσεων  των πινακίδων, διαπιστώθηκε επίσης σοβαρή έλλειψη σημάνσεων ΚΟΚ ,σκεπασμένες-ξεχασμένες πινακίδες από συνεργεία τεχνικών υπηρεσιών, αλλά και πινακίδες απόλυτα ξεθωριασμένες και κατεστραμμένες από τις οποίες  τις περισσότερες επαναφέραμε. Ο Σύλλογος έχει σκοπό να απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες των αντίστοιχων Δήμων προς διευθέτηση των παραπάνω ζητημάτων, καταθέτοντας τα ακριβή  γεωγραφικά σημεία.

Διαπιστώθηκε επίσης προς ευχάριστη έκπληξη, ότι δεκάδες πινακίδες, είχαν καθαριστεί από κλαδιά (κάτι το οποίο δεν συνέβαινε στο παρελθόν) προφανώς από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες κήπων, που έβλεπαν τα δέντρα τους και τους θάμνους τους να έχουν καλύψει μια πινακίδα.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του συλλόγου σε σχετική ανακοίνωσή τους:

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για τον καθαρισμό των πινακίδων, δηλώνοντας για πολλοστή φορά, παρόντες σε θέματα που απειλούν την δημόσια ασφάλεια και ότι θα συνεχίσουν να υπηρετούν με τον ίδιο ζήλο, την προστασία της ανθρώπινης ζωής πάντα ανιδιοτελώς.    

Διαφήμιση
Διαφήμιση