HomeHL-9Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Στα χέρια της ασφάλειας βίντεο και η πινακίδα του ΙΧ των δραστών

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Στα χέρια της ασφάλειας βίντεο και η πινακίδα του ΙΧ των δραστών

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση των πυροβολισμών στο Γκάζι καθώς η Αστυνομία φέρεται να έχει εντοπίσει βίντεο με την πινακίδα από το ΙΧ των δραστών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν λάβει 11 καταθέσεις αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες προέρχονται από τον κόσμο της νύχτας και αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγράψει την κίνησή τους πριν και μετά το περιστατικό ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη βίντεο στην κατοχή της με την πινακίδα από το όχημα των δραστών.

Γκάζι: Η ανακοίνωση του κλαμπ

Με ποστάρισμά του στα social media το κλαμπ στο Γκάζι, πήρε ξεκάθαρη θέση απέναντι στα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα, με τους πυροβολισμούς και τους 3 τραυματίες κατά τη διάρκεια μπατσελορ πάρτι.

scape

Συγκεκριμένα το «Esqape» στην ανακοίνωσή του στο Instagram, αναφέρει: «Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χθεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί».

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Γκάζι έξω από γνωστό κλάμπ στην οδό Ιάκχου, με τρεις νεαρούς Κρητικούς από τα Μάλια που είχαν έρθει Αθήνα για μπάτσελορ να δέχονται πυροβολισμούς από δύο άτομα που επέβαιναν σε ένα τζιπ.

Τραυματισμένοι στο κεφάλι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» οι τρεις άνδρες – δύο αδέλφια 28 και 30 ετών και ένας ακόμη 28χρονος ο οποίος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος.

Η παρέα των 6-7 Κρητικών διασκέδαζαν σε μπαρ ενώ στο πλαίσιο του bachelor party επιδόθηκαν στο λεγόμενο «bar hoping», πηγαίνοντας σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά. Στο τελευταίο μπήκαν στις 3.00 τα ξημερώματα, ενώ περίπου τρεις ώρες αργότερα έφυγαν με σκοπό να φάνε σε πιτσαρία στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι.

Οι Κρητικοί τακτοποιήθηκαν σε δύο διπλανά τραπέζια, όταν ένα ανθρακί αυτοκίνητο μάρκας Range Rover, πέρασε από το σημείο, προκαλώντας μάλιστα ανησυχία καθώς δε χωρούσε να περάσει δίπλα από τα τραπέζια. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση ενός από την παρέα των Κρητικών (ο οποίος δεν είναι μεταξύ των τραυματιών), ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες φώναξε την ώρα που περνούσε το αυτοκίνητο.

Το όχημα σταμάτησε λίγο πιο κάτω και κατέβηκαν δύο άτομα – πιθανότατα ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός. Ο ένας εκ των δύο χαστούκισε έναν από την παρέα των Κρητικών, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντίδραση από την υπόλοιπη παρέα και ήταν τότε που ο δεύτερος από το όχημα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος της παρέας, εξ επαφής.

Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει τα στοιχεία και την πινακίδα κυκλοφορίας του μαύρου τζιπ, έχει συλλέξει από το σημείο 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών ενώ έχει δοθεί σήμα σε όλη την Αττική για τον εντοπισμό τους.

newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση