HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση για τις επιθέσεις με πέτρες σε εν κινήσει οχήματα

Συνάντηση για τις επιθέσεις με πέτρες σε εν κινήσει οχήματα

Ο σύλλογος «Ανθρώπινη Ασπίδα» με τον Αστυνομικό Δ/ντή Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τα μέλη του συλλόγου «Ανθρώπινη Ασπίδα» είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Σπυριδάκης, μετά και τις επαναλαμβανόμενες απρόκλητες επιθέσεις με πέτρες, σε λεωφορεία και ταξί εν κινήσει, με επιβάτες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Φραγκίσκος Δασκαλάκης και ο οργανωτικός γραμματέας Παντερής Εμμανουήλ, μετέφεραν στον κ. Σπυριδάκη με τον πλέον εμφατικό τρόπο, το πρόβλημα των επιθέσεων σε εν κινήσει μεταφορικά μέσα του νησιού μας, δημιουργώντας ένα επισφαλές περιβάλλον για οδηγούς και επιβάτες.

Στην αναακοίνωση της η «Ανθρώπινη Ασπίδα» αναφέρει:

«Οι αγωνίες και οι προβληματισμοί μας εισακούστηκαν στο έπακρο, με τον κο Ταξίαρχο να συμμερίζεται την έντονη ανησυχία μας, για την άμεση επικινδυνότητα κατά της ανθρώπινης ζωής.
Δεσμεύτηκε ωστόσο προσωπικά, για την άμεση επίλυση του προβλήματος, αναφέροντας μας χαρακτηριστικά : «Από εδώ και στο εξής δεν θα ξαναπέσει καμία πέτρα!» βλέποντας και ο ίδιος ότι δεν μπορεί κανείς, να εκθέτει την Ελληνική Αστυνομία στον «βωμό» ενός παιχνιδιού και μάλιστα μερικά μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση