HomeHL-9Επιβολή προστίμων για παράνομη στάθμευση στους πεζόδρομους του κέντρου του Ηρακλείου

Επιβολή προστίμων για παράνομη στάθμευση στους πεζόδρομους του κέντρου του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι νυχτερινοί έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας στους πεζόδρομους του κέντρου συνεχίζονται και αποδίδουν φρούριο στην τήρηση του κανονισμού κυκλοφορίας και στάθμευσης. Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, το βράδυ της Παρασκευής, επιβλήθηκαν αρκετά πρόστιμα για παράνομη στάθμευση.

Οι αστυνομικές αρχές είναι ενεργά παρόντες στους δρόμους του κέντρου της πόλης, προκειμένου να διασφαλίσουν την ελεύθερη κίνηση των πεζών και την ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας.

Ειδικά τις ώρες της νυχτερινής εξόδου, οι πεζόδρομοι της πόλης γίνονται συχνά προορισμός για πολίτες και επισκέπτες, επομένως η ανάγκη εφαρμογής των κανονισμών για τη στάθμευση γίνεται επιτακτική.

Τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν την Παρασκευή 05/04 αποτελούν ένα μήνυμα προς τους οδηγούς να σεβαστούν τους κανονισμούς κυκλοφορίας και να μην παραβιάζουν τους κανόνες στάθμευσης στις περιοχές που είναι επιτρεπτές μόνο για πεζούς.

Η Δημοτική Αστυνομία προαναγγέλλει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και στο μέλλον, με σκοπό τη διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας στους δρόμους της πόλης.

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση