HomeΚΡΗΤΗΑφαιρέθηκαν πινακίδες από 30 οχήματα στο κέντρο του Ηρακλείου

Αφαιρέθηκαν πινακίδες από 30 οχήματα στο κέντρο του Ηρακλείου

Εκτεταμένοι έλέγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας για παράνομη στάθμευση στους πεζόδρoμους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χθες το βράδυ, η Δημοτική Αστυνομία πραγματοποίησε εκτεταμένους ελέγχους στους πεζοδρόμους του κέντρου προκειμένου να καταπολεμήσει το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης. Σε αυτήν την επιχείρηση, αφαιρέθηκαν πινακίδες σε περισσότερα από 30 οχήματα που είχαν παρκάρει παράνομα στους πεζοδρόμους.

Οι έλεγχοι αυτοί δεν αποτελούν τυχαία ενέργεια, καθώς η Δημοτική Αστυνομία έχει προγραμματίσει να διεξάγει παρόμοιες επιχειρήσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δίνοντας έτσι ένα ισχυρό μήνυμα κατά της παράνομης στάθμευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σήμερα το βράδυ Σαββάτου, και η πρωτοβουλία αυτή θα συνεχιστεί με σταθερό ρυθμό κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μάλιστα, οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί που πρόκειται να προσληφθούν από το υπουργείο Εσωτερικών θα λειτουργήσουν συνεπικουρικά και σε αυτό το μέτρο του Δήμου.

Η παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμους αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα που επηρεάζει την κυκλοφορία, δημιουργεί κίνδυνο για τους πεζούς και παρεμποδίζει την πρόσβαση σε καταστήματα και επιχειρήσεις. Με τέτοιους ελέγχους, οι αρχές επιδιώκουν τη διατήρηση της τάξης και την προστασία του κοινού συμφέροντος.

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση