HomeΣΠΟΡ2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Αυλαία στη μεγάλη γιορτή του Ρεθύμνου!

2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Αυλαία στη μεγάλη γιορτή του Ρεθύμνου!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (18/6) η εκπαιδευτική και αγωνιστική δράση στο Ρέθυμνο και το Γήπεδο των Μισιρίων, που αποτέλεσε τον 3ο σταθμό του »2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων», το οποίο διοργάνωσε η GK Goalkeeper Academy, με συνδιοργανωτή τον Άρη Ρεθύμνου.

Η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας (υπερδιπλάσιες συμμετοχές συγκριτικά με πέρυσι), η δίψα των αθλητών για μάθηση, το ταλέντο και το καταπληκτικό κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου (16-18/6) ανέδειξαν το event σε ένα από τα κορυφαία ραντεβού τερματοφυλάκων και προπονητών στην ποδοσφαιρική ιστορία του Νομού.

Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, οι goalkeepers και οι GK Coaches μοιράστηκαν πολύτιμες γνώσεις μέσα από μία πλήρως διαδραστική διαδικασία, τόσο στο σκέλος των σεμιναρίων, όσο και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στο γήπεδο.

Οι νεαροί τερματοφύλακες αξιολογήθηκαν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών θα λάβουν πρόσκληση για συμμετοχή στο επόμενο στάδιο της αξιολόγησης, που θα γίνει στο ‘‘12ο Goalkeeping Camp & Seminar’’ της συνεργαζόμενης Athens Goalkeepers Academy, στην Αθήνα (27-30 Ιουνίου).

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-rethymno-triti-mera-3

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας

Το κυριακάτικο πρόγραμμα περιελάμβανε δύο σημαντικά σεμινάρια τα οποία διεξήχθησαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του γηπέδου.

Το πρώτο το διεξήγαγε ο διατροφολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της GK Goalkeeper Academy, κ. Δημήτρης Κατάκης, με θέμα την »ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ένας αθλητής».

Το δεύτερο ήταν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Χανίων (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.), η οποία είχε αναλάβει και την υγειονομική κάλυψη του Camp.

Ακολούθησαν ομιλίες και παιχνίδια ερωταπαντήσεων με τους προσκεκλημένους τερματοφύλακες, Γιάννη Ψαρρά (ΠΑΕ Επισκοπή), Νίκο Αποστολάκη και Γιάννη Μανιαδάκη.

Στη συνέχεια, αθλητές και προπονητές βγήκαν στο γήπεδο και τα έδωσαν όλα για 2,5 ώρες, με παιχνίδια τακτικής και challenge!

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-rethymno-triti-mera-2

Τελετή λήξης, βραβεύσεις και ενημέρωση γονέων

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, ακολούθησαν η τελετή λήξης του Camp του Ρεθύμνου και οι βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα, για την πολύτιμη συμβολή τους στη διεξαγωγή του ‘‘2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων’’ στον Νομό, η GK Goalkeeper Academy βράβευσε τον συνδιοργανωτή Άρη Ρεθύμνου και τους Γιάννη Ψαρρά, Στέργιο Τυπάδη, ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων, Σ.Π.Π. Χανίων – Ρεθύμνου.

Από την πλευρά τους, οι τέσσερις νικητές των παιχνιδιών challenge και δύο κληρωθέντες τερματοφύλακες έλαβαν το χρυσό βραβείο της Ακαδημίας και ξεχωριστά δώρα, μεταξύ αυτών δύο ζευγάρια γάντια τερματοφύλακα της εταιρείας ND Gloves και δύο ζευγάρια trix grip socks.

Η μέρα ολοκληρώθηκε με την επίσημη ενημέρωση των γονέων για τις επιδόσεις και την εν γένει παρουσία των νεαρών αθλητών, ενώ κάθε τερματοφύλακας έλαβε τον φάκελο με τα αποτελέσματα των εργομετρικών μετρήσεων.

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-rethymno-triti-mera-8

Ευχαριστούμε πολύ!

Η GK Goalkeeper Academy ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για τον απίθανο ζήλο που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, τους γονείς για την εμπιστοσύνη, τους προπονητές για την εξαιρετική συνεργασία, τον συνδιοργανωτή Άρη Ρεθύμνου, τους χορηγούς και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες για την πολύ καλή συνεργασία, η οποία έφερε -και στο Ρέθυμνο- αυτό το πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στον 4ο και τελευταίο σταθμό του »2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων», που είναι το Γήπεδο της Σούδας στα Χανιά το τριήμερο 23-25 Ιουνίου 2023.

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα της GK Goalkeeper Academy μπορείτε να κάνετε follow στις επίσημες σελίδες της Ακαδημίας σε Facebook, Instagram και YouTube.

Διαφήμιση
Διαφήμιση