HomeΣΠΟΡ2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Έκλεψε την παράσταση ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τις πολύτιμες συμβουλές του

2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Έκλεψε την παράσταση ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τις πολύτιμες συμβουλές του

Τι περιελάμβανε η χθεσινή ημέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η διαδικτυακή παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη αποτέλεσε το μεγάλο γεγονός της 2ης ημέρας (10/6) της στάσης του ‘‘2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων’’ στο Ηράκλειο!

Ο goalkeeper της Εθνικής Ελλάδας και του Ολυμπιακού αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και εμφανίστηκε ενώπιον τερματοφυλάκων και προπονητών, προκαλώντας τεράστιο ενθουσιασμό και γνωρίζοντας την αποθέωση στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα σεμιναρίων του Γηπέδου του Π.Ο. Ατσαλένιου.

Ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε στους συμμετέχοντες για την πορεία της καριέρας του. Όπως εξήγησε χαρακτηριστικά, μπορεί αυτή την περίοδο να βρίσκεται (η καριέρα) στο αποκορύφωμά της, ωστόσο για να καταφέρει να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο χρειάστηκε να περάσει πολλές δυσκολίες και να δοκιμάσει τα όριά του.

«Μη σταματάτε ποτέ να δουλεύετε σκληρά, να πιστεύετε στους εαυτούς σας και να κυνηγάτε τα όνειρά σας», ήταν μία από τις πολύτιμες συμβουλές που έδωσε ο Πασχαλάκης στους νεαρούς αθλητές. Στη συνέχεια -όπως και οι special guests των προηγούμενων ημερών- έπαιξε μαζί τους ένα απολαυστικό παιχνίδι ερωταπαντήσεων, εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Σεμινάρια και πρόγραμμα στο γήπεδο

Η χθεσινή ημέρα (10/6) περιελάμβανε επίσης δύο σεμινάρια. Το πρώτο το διεξήγαγε η αθλητική ψυχολόγος και επιστημονική συνεργάτιδα της GK Goalkeeper Academy, κυρία Ελεάνα Κοκκίνη, με θέμα τη «διαχείριση άγχους».

Τη δική του παρουσίαση έκανε επίσης ο Επικεφαλής της Ακαδημίας, κ. Κώστας Γύπαρης, με θέμα την »εκπαίδευση στις βασικές τεχνικές λεπτομέρειες και τη βελτίωση του σύγχρονου τερματοφύλακα, μέσω της επιστημονικής προσέγγισης». Αυτό ουσιαστικά ήταν το θεωρητικό σκέλος του αγωνιστικού προγράμματος της ημέρας, καθώς στη συνέχεια αθλητές και προπονητές βγήκαν με πολλή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο για το… πρακτικό.

Το ασκησιολόγιο περιελάμβανε »1vs1», shot stopping, γεμίσματα, build up, αντιδράσεις, τοποθετήσεις και decision making. Μάλιστα, η διάθεση ήταν τόσο ανεβασμένη, που το πρόγραμμα στο γήπεδο διήρκεσε μισή ώρα περισσότερο, αφού οι αθλητές… αρνούνταν να αποχωρήσουν!

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-irakleio-defteri-mera-7

Το πρόγραμμα της 3ης και τελευταίας ημέρας του »2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων» στο Ηράκλειο θα αρχίσει το απόγευμα της Κυριακής (11/6). Η προσέλευση των προπονητών είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 και η προσέλευση των αθλητών να είναι προγραμματισμένη για τις 15:30.

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα της GK Goalkeeper Academy μπορείτε να κάνετε follow στις επίσημες σελίδες της Ακαδημίας σε Facebook, Instagram και YouTube.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση