HomeΣΠΟΡ2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Πανηγυρική έναρξη στο Ηράκλειο παρουσία του Δημήτρη Σωτηρίου

2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Πανηγυρική έναρξη στο Ηράκλειο παρουσία του Δημήτρη Σωτηρίου

Συνεχίζεται σήμερα και αύριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χαρακτήρα… γιορτής είχε η πρώτη μέρα δράσης του »2ου Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων» στο Ηράκλειο και το Γήπεδο του Π.Ο. Ατσαλένιου, το οποίο αποτελεί τον 2ο σταθμό του μεγαλύτερου ραντεβού για goalkeepers και GK Coaches σε όλη την Κρήτη.

Η διοργανώτρια GK Goalkeeper Academy και ο Επικεφαλής της, Κώστας Γύπαρης, μαζί με τους συνδιοργανωτές, Αλέξανδρο Κασμερίδη και Π.Ο.Α., υποδέχτηκαν δεκάδες παιδιά, τα οποία είχαν κάνει… sold out με τις εγγραφές τους στο Camp εδώ και σχεδόν 1,5 μήνα!

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-irakleio-proti-mera

Εκλεκτός προσκεκλημένος την πρώτη ημέρα του Camp ήταν ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Δημήτρης Σωτηρίου. Ο πολύπειρος επαγγελματίας goalkeeper μοιράστηκε σημαντικές γνώσεις με τους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές, ενώ έπαιξε μαζί τους και ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι ερωταπαντήσεων, το οποίο είχε πλήρως εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Μάλιστα, ο Δ. Σωτηρίου βραβεύτηκε από την GK Goalkeeper Academy για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του.

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-irakleio-proti-mera-7

Νωρίτερα, ο κ. Γύπαρης είχε καλωσορίσει όλους τους συμμετέχοντες στο »2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων», εισάγοντάς τους παράλληλα στο πρόγραμμα του τριημέρου (9-11 Ιουνίου).

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα παρουσιάσεων, τον λόγο πήρε  κ. Δημήτρης Κρυωνάς, Goalkeeping Coordinator της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Goalkeeping Coach U17 ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ιδρυτής της »Τhe Goalkeeperabout Αcademy», ο οποίος έκανε ειδική παρουσίαση με θέμα τη ‘‘μετάβαση από το αναπτυξιακό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο’’.

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-irakleio-proti-mera-5

Από την πλευρά του, ο εργοφυσιολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της GK Goalkeeper Academy, κ. Γιάννης Σχοιναράκης, διεξήγαγε σεμινάριο με θέμα τη »σημασία των εργομετρικών τεστ στην εξέλιξη του σύγχρονου αθλητή».

Αμέσως μετά, ο κ. Σχοιναράκης και οι νεαροί goalkeepers βγήκαν στο γήπεδο και πέρασαν από τη… θεωρία στην πράξη, καθώς άπαντες υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ και ανθρωπομετρικές μετρήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα δοθούν στους αθλητές.

Το πρόγραμμα στον αγωνιστικό χώρο διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες και στο τελευταίο σκέλος του το τεχνικό επιτελείο έκανε ασκήσεις για την αξιολόγηση των κάτω άκρων.

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-irakleio-proti-mera-1

Σε ό,τι αφορά τους συμμετέχοντες προπονητές, είναι οι εξής: Αλέξανδρος Κασμερίδης (Ακαδημία ΟΦΗ), Γιάννης Ρουμπάκης (Π.Ο.Α.), Δημήτρης Χωματάς (Ακαδημία Π.Ο.Α.), Nikola Gavrilovic (ΟΦ Ιεράπετρας), Γιάννης Παναγιώτου (τερματοφύλακας Ορέστη Ορεστιάδας), Δημήτρης Μανωλάκης (Αθλόπολις), Σταμάτης Τζιώτης (Ακαδημία ΠΑΟ Ηρακλείου), Γιουλιάν Μπειάι (Αστέρας Μυρτιάς και Πόρος), Ζάχος Καβουσάκης (Ολυμπιακός Βόλου).

Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας του »2ου Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων» στο Ηράκλειο θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου (10/6), με την προσέλευση των προπονητών να είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 και την προσέλευση των αθλητών να είναι προγραμματισμένη για τις 15:30.

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα της GK Goalkeeper Academy μπορείτε να κάνετε follow στις επίσημες σελίδες της Ακαδημίας σε Facebook και Instagram.

Διαφήμιση
Διαφήμιση