HomeΣΠΟΡ2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ας στηρίξουμε όλοι την Ραφαέλα Πιτσικάλη

2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ας στηρίξουμε όλοι την Ραφαέλα Πιτσικάλη

Τι έγινε στη χθεσινή ημέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την επείγουσα ανάγκη της συμπολίτισσάς μας, Ραφαέλας Πιτσικάλη, για στήριξη στον γενναίο αγώνα που δίνει εδώ και τρία χρόνια, αλλά και τη διεξαγωγή του »2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων» αυτή την περίοδο, η GK Goalkeeper Academy έλαβε την παρακάτω απόφαση:

Από σήμερα (18/6) και μέχρι την ολοκλήρωση του Camp, στον χώρο διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος (Ρέθυμνο και Χανιά) θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς για να μαζευτούν χρήματα τα οποία θα διατεθούν στην οικογένεια της 20χρονης Χανιώτισσας, προκειμένου να μεταβεί στις ΗΠΑ τον προσεχή Αύγουστο για να υποβληθεί σε ειδική χειρουργική επέμβαση.

koumparas-rafaela-pitsikali2

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη πάσχει από το Σάρκωμα Ewing και δίνει μάχη με τον καρκίνο, στην οποία οφείλουμε άπαντες να σταθούμε δίπλα της προκειμένου να βγει νικήτρια.

Φυσικά, όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τη νεαρή συμπολίτισσά μας μπορούν να καταθέσουν χρήματα και στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί στην Εθνική Τράπεζα: GR1601100640000006400476351

Σεμινάρια και πρόγραμμα στο γήπεδο

Στο καθαρά εκπαιδευτικό και αγωνιστικό σκέλος, η χθεσινή (17/6) δεύτερη ημέρα της στάσης του του »2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων» στο Ρέθυμνο και το Γήπεδο Μισιρίων κύλησε και πάλι με πολλή όρεξη από την πλευρά των συμμετεχόντων.

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-rethymno-defteri-mera-10

Η αθλητική Ψυχολόγος, κυρία Ελεάνα Κοκκίνη, έκανε ειδική παρουσίαση σε τερματοφύλακες και προπονητές με θέμα τη »διαχείριση άγχους των αθλητών».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Δημήτρης Κρυωνάς, Goalkeeping Coordinator της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Goalkeeping Coach U17 ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ιδρυτής της »Τhe Goalkeeperabout Αcademy», ο οποίος διεξήγαγε σεμινάριο με θέμα τη ‘‘μετάβαση από το αναπτυξιακό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο’’.

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-rethymno-defteri-mera-9

Ακολούθησε πλούσια αγωνιστική δράση στο γήπεδο, με πολύ κέφι και όρεξη για βελτίωση από τους νεαρούς αθλητές. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις 1ν1, build up, crosses, reaction, positioning και decision making.

Το πρόγραμμα της 3ης και τελευταίας ημέρας του »2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων» στο Ρέθυμνο θα αρχίσει το απόγευμα της Κυριακής (18/6). Η προσέλευση των προπονητών είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 και η προσέλευση των αθλητών να είναι προγραμματισμένη για τις 15:30.

2o-pagkritio-camp-termatofylakon-rethymno-defteri-mera-8 2o-pagkritio-camp-termatofylakon-rethymno-defteri-mera-6

Διαφήμιση
Διαφήμιση