HomeΣΠΟΡΤζολάκης, Τσιφτσής, Κουλιεράκης, στο «2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων» στα Χανιά

Τζολάκης, Τσιφτσής, Κουλιεράκης, στο «2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων» στα Χανιά

Στις 23-25 Ιουνίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την παρουσία, φυσική ή διαδικτυακή, κορυφαίων Ελλήνων παικτών και προπονητών θα κορυφωθεί η δράση στο ‘‘2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων’’ το τριήμερο 23-25 Ιουνίου στα Χανιά. Πρόκειται για τον Νομό ο οποίος θα αποτελέσει τον 4ο και τελευταίο σταθμό του μεγαλύτερου ραντεβού για goalkeepers και προπονητές σε όλη την Κρήτη, που διοργανώνει και φέτος η GK Goalkeeper Academy.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο Γήπεδο της Σούδας, με συνδιοργανωτές του Camp τον Άρης Σούδας και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας. Οι προπονήσεις και τα σεμινάρια θα γίνουν τις εξής ημέρες και ώρες:

  • Παρασκευή (23 Ιουνίου): 15:00 – 19:00
  • Σάββατο (24 Ιουνίου): 16:00 – 20:00
  • Κυριακή (25 Ιουνίου): 16:00 – 20:00

Τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους θα μοιραστούν τρεις Χανιώτες αθλητές εκπρόσωποι της νέας ποδοσφαιρικής γενιάς, οι οποίοι αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο! Ο λόγος για τον τερματοφύλακα και τρεις φορές πρωταθλητή Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, Κωνσταντίνο Τζολάκη, τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος ξεχώρισε στη Super League της σεζόν 2022-23, αλλά και την κορυφαία Ελληνίδα διεθνή, Βεατρίκη Σαρρή, η οποία έγινε η πρώτη ποδοσφαιρίστρια από τη χώρα μας που αγωνίζεται σε ομάδα της Women’s Super League (η γυναικεία Premier League). Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί, καθώς στους συμμετέχοντες θα μιλήσει επίσης ο goalkeeper του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνης Τσιφτσής.

Σε ό,τι αφορά τους προπονητές, εκπαίδευση και αξιολόγηση κατά τη διάρκεια του Camp θα διεξαγάγουν ο Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy (με την οποία η GK Goalkeeper Academy συνεργάζεται στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων), κ. Χρήστος Λάμπρου, αλλά και ο κ. Γιώργος Μπερνεάνου. Μάλιστα, ο τελευταίος στο παρελθόν υπήρξε ιδρυτής μίας εκ των μεγαλύτερων Σχολών Τερματοφυλάκων στην Κρήτη, ενώ έχει εργαστεί ως GK Coach σε ομάδες τεσσάρων διαφορετικών χωρών. Στο σκέλος των σεμιναρίων, τη δική του παρουσίαση θα κάνει ο κ. Δημήτρης Κρυωνάς, Goalkeeping Coordinator ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Goalkeeping Coach U17 ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης της ‘‘The Goalkeeper About Academy’’.

Εκπαίδευση με βάση τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα

Το ‘‘2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων’’ θα έχει έναν απόλυτα εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τους goalkeepers και τους προπονητές οι οποίοι θα δηλώσουν συμμετοχή. Στόχος είναι να διδαχθούν τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα με βάση τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα. Αυτό θα συμβεί μέσα από καθημερινές προπονήσεις και σεμινάρια από τους εξειδικευμένους προπονητές τερματοφυλάκων της GK Goalkeeper Academy, με Επικεφαλής τον κ. Κώστα Γύπαρη, αλλά και από την επιστημονική ομάδα της Ακαδημίας.

Σε ό,τι αφορά τους Επιστημονικούς Συνεργάτες, ο εργοφυσιολόγος κ. Γιάννης Σχοιναράκης θα διεξαγάγει σεμινάριο για τη σημασία των εργομετρικών στην εξέλιξη του σύγχρονου goalkeeper, ενώ στη συνέχεια θα υποβάλει τους συμμετέχοντες σε εξειδικευμένα εργομετρικά τεστ για τερματοφύλακες. Πολύ σημαντικά για αθλητές και προπονητές θα είναι επίσης τα σεμινάρια της αθλητικής ψυχολόγου, κυρίας Ελεάνας Κοκκίνη, και του αθλητικού διατροφολόγου, κ. Δημήτρη Κατάκη.

Αξιολόγηση σε κορυφαίες ομάδες του εξωτερικού!

Οι τερματοφύλακες που θα ξεχωρίσουν στο ‘‘2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων’’ και θα κριθούν έτοιμοι, θα διεκδικήσουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε κορυφαίους συλλόγους του εξωτερικού, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων του οποίου η GK Goalkeeper Academy αποτελεί ιδρυτικό μέλος. Αυτός είναι, άλλωστε, και ένας από τους βασικούς λόγους της παρουσίας του κ. Λάμπροιυ στα Χανιά, όπου θα αξιολογήσει τους αθλητές.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη με τρεις Κρητικούς goalkeepers, οι οποίοι ξεχώρισαν στο περσινό ‘‘1ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων’’ και αξιολογήθηκαν πρόσφατα από ομάδες όπως οι Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, στα προπονητικά τους κέντρα στην ισπανική πρωτεύουσα!

Έξτρα παροχές

Εκτός από τα καθημερινά σεμινάρια, την προπόνηση και την αξιολόγηση, οι συμμετέχοντες στο »2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων» θα έχουν επίσης τις εξής παροχές:

  • Πλήρες σετ τερματοφύλακα (εμφάνιση)
  • Ηλεκτρολύτες και μπάρες πρωτεΐνης σε κάθε προπόνηση, αλλά και δώρο ένα παγουράκι σε όλους τους συμμετέχοντες, από τα X-Treme Stores
  • Φρούτα σε κάθε προπόνηση από τη Φρουτεμπορική Σαββάκης
  • Παράδοση ατομικού φακέλου εργομετρικής αξιολόγησης αθλητή
  • Παράδοση notebook αθλητικής ψυχολογίας σε κάθε αθλητή
  • Παράδοση πίνακα διατροφικών συμβουλών και αναλυτικές μετρήσεις σε κάθε αθλητή
  • Δώρο γάντια της εταιρείας ND στους νικητές των ειδικών παιχνιδιών-διαγωνισμών
  • Δώρο grip socks της εταιρείας Trix στους νικητές των ειδικών παιχνιδιών-διαγωνισμών
  • Υγειονομική κάλυψη τις ώρες διεξαγωγής του Camp από την εθελοντική ομάδα ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων
  • Βεβαίωση συμμετοχής

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές στη ‘‘στάση’’ του ‘‘2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων’’ στα Χανιά έχουν ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθούν τη Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

  • Τηλεφωνικώς ή μέσω WhatsApp & Viber με τον Επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy, κ. Κώστα Γύπαρη: (+30) 6983054663
  • Ε-mail: [email protected]
  • Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Gk Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση
Διαφήμιση