HomeΕΛΛΑΔΑΚαμμένος: Το 2017 βγαίνουμε από την κρίση και θα αποδοθούν τα οφειλόμενα στο στράτευμα

Καμμένος: Το 2017 βγαίνουμε από την κρίση και θα αποδοθούν τα οφειλόμενα στο στράτευμα

Δηλώσεις από Λάρισα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πεποίθηση του πως από το 2017 η Ελλάδα θα βγει από την κρίση και θα αποδοθούν τα οφειλόμενα στο στράτευμα, εξέφρασε από τη Λάρισα ο υπουργός εθνικής ‘Αμυνας, Πάνος Καμμένος, όπου παραβρέθηκε για να παραδώσει τα ξίφη σε Αξιωματικούς που προέρχονται από πηγές άλλες πλην της ΣΣΕ και της ΣΣΑΣ στην 1η Στρατιά.

Ο κ. Καμμένος τόνισε πως τα οφειλόμενα προς τις ένοπλες δυνάμεις θα αποδοθούν, δηλώνοντας περήφανος για το στράτευμα, καθώς «παρά τις οικονομικές βολές που δεχτήκαν οι ένοπλες δυνάμεις όπως όλος ο λαός, εντούτοις συνέχισαν με επαγγελματισμό και με πίστη στη πατρίδα να υπερασπίζονται την πίστη στην πατρίδα».

Την διαβεβαίωση του πως η πολιτεία θα κάνει το καθήκον της προκειμένου να αποκαταστήσει τις αδικίες και να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με τα μισθολογικά, τόνισε ο κ. Καμμένος, ενώ επεσήμανε πως η πολιτεία προχωράει στην στήριξη των αξιωματικών και υπαξιωματικών με την κατασκευή σπιτιών σε όλη την Ελλάδα.

«Φέτος παραδόθηκαν 99 σπίτια προς όφελος των αξιωματικών και των υπαξιωματικών και των οικογενειών τους σε όλη την Ελλάδα, ενώ του χρόνου θα ξεπεράσουμε τα 200 σπίτια. Ήδη από τα χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού αλλά και με τα εισοδήματα που έρχονται από την εκμετάλλευση της περιουσίας του υπουργείου εθνικής άμυνας ενισχύουμε την κατασκευή σπιτιών για τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός εθνικής άμυνας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση