HomeHL-GreeceΜε τον Τάιλερ στο γκέι μπαρ Sodade στο Γκάζι ο Κασσελάκης

Με τον Τάιλερ στο γκέι μπαρ Sodade στο Γκάζι ο Κασσελάκης

Τι είπε για την αποχή Πολάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο μπαρ Sodade 2 βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο κ. Κασσελάκης φτάνοντας ρωτήθηκε από δημοσιογράφους και απάντησε για την αποχή του Παύλου Πολάκη λέγοντας σκωπτικά «συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;», ενώ για το νομοσχέδιο συγκεκριμένα τόνισε πως χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε. «Καλώ τους γονείς, πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ένα παιδί που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, η Ελλάδα προχωρά και γίνεται βήμα βήμα μία προοδευτική χώρα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.


«Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του. Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων.

«Έχω μια παράκληση στους γονείς αυτής της χώρας. Υπάρχει μια πιθανότητα να έχετε ένα παιδί που μπορεί να ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Ξέρω ότι η μισή χώρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν επειδή ξέρουν ότι αυτή η νοοτροπία ανήκει σε προηγούμενες εποχές. Θέλω να δουν μια σύγχρονη κοινωνία. Στους γονείς οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και που έχουν παιδιά έξω και μέσα, που μέσα σε μικρές κοινωνίες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να πούνε την πραγματικότητα τους, αγκαλιάστε τα παιδιά σας», κατέλληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, σε story του στο Instagram είχε από νωρίς ενημερώσει πως τα μεσάνυχτα θα βρεθεί στο γνωστό γκέι μπαρ Sodade2 στο Γκάζι, όπου θα γιόρταζε μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Το Sodade βρίσκεται στο Γκάζι και συγκεκριμένα στην οδό Τριπτολέμου 4 και είναι ένα από τα πιο παλιά και γνωστά LGBTQI+ club της Αθήνας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση