HomeHL-LifestyleΧάρι – Μέγκαν: Αρκεί μια «συγγνώμη» για να μπει τέλος στην «αιώνια» κόντρα;

Χάρι – Μέγκαν: Αρκεί μια «συγγνώμη» για να μπει τέλος στην «αιώνια» κόντρα;

«Θα πρέπει να είναι αυτοί που θα ζητήσουν συγγνώμη για όλο το πλήγμα που προκάλεσαν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ύστερα από την συγκλονιστική αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία. Μπορεί να ανακοινώθηκε επίσημα το πρόβλημα υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ωστόσο οι θεωρίες συνωμοσίας δεν σταμάτησαν εκεί.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην Κέιτ Μίντλετον. Ευχήθηκαν «υγεία και ανάρρωση» και ελπίζουν ότι η ίδια και η οικογένειά τους θα μπορέσουν να το περάσουν ιδιωτικά. «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με το Sky News.

Αρκεί μια συγνώμη;

Λίγες μέρες μετά από τα δυσάρεστα νέα, βασιλικός σχολιαστής υποστρίζει ότι σε μια τόσο δύσκολη περίοδο ο μόνος τρόπος για να θεραπευτεί η ρήξη στη σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με την βασιλική οικογένεια είναι να ζητήσουν οι ίδιοι «συγγνώμη».

Ο Richard Eden της Daily Mail είπε στο Palace Confidential χαρακτηριστικά: «Από τότε που το βίντεο της Κέιτ μεταδόθηκε σχεδόν πριν από μια εβδομάδα, υπήρξαν πολλές προτάσεις ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, με τη σύζυγό του, θα έπρεπε να φτιάξουν τις σχέσεις με τον αδελφό του. Ότι είναι καιρός να ξαναβρεθούν μαζί. Είναι στο χέρι του Χάρι και της Μέγκαν να ζητήσουν συγχώρεση. Ξέρετε, βρισκόμαστε στην εποχή της Σαρακοστής και θα πρέπει να είναι αυτοί που θα ζητήσουν συγγνώμη για όλο το πλήγμα που προκάλεσαν. Συνέβαλαν σε μια τρομερή ψυχική κατάσταση υγεία».

Και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε τι έπρεπε να αντέξει η πριγκίπισσα Κέιτ τα τελευταία χρόνια… Ανέχτηκε αυτό το μπαράζ επιθέσεων. Ο καθένας από εμάς θα το έβρισκε εξαντλητικό και δύσκολο. Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, δημόσια ή ιδιωτικά, και μετά ίσως τα πράγματα μπορούν να αρχίσουν να επουλώνονται».

Η απουσία του «χαρισματικού» Χάρι

Ένας άλλος ειδικός σημείωσε ότι τόσο με τον Βασιλιά Κάρολο όσο και με την Κέιτ Μίντλετον, εκτός υπηρεσίας προς το παρόν «η απουσία του Χάρι δεν έγινε ποτέ πιο έντονη». Η ειδικός, Tessa Dunlop – ιστορικός, συγγραφέας και ραδιοτηλεοπτικός φορέας – που γράφει για τον Independent εξήγησε ακριβώς γιατί η απουσία του «χαρισματικού» Χάρι φαίνεται τόσο σημαντική καθώς η βασιλική οικογένεια περνά μια δύσκολη περίοδο.

«Σε λιγότερο από μια δεκαετία, η Βρετανία έχει περάσει από μια φουσκωμένη μοναρχία σε μια επικίνδυνα αδύνατη μοναρχία», σημείωσε σχολιάζοντας τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουνε επωμιστεί το βάρος των δημοσίων εμφανίσεων. «Αυτές τις μέρες το ίδρυμα μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα παλάτια παρά βασιλικούς παίκτες, μια απροσδόκητη δυσάρεστη κατάσταση που έχει προκαλέσει πίεση σε όλους» εξήγησε.

in.gr

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση