HomeHL-9Κέιτ Μίντλετον: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ τής μίλησαν τηλεφωνικώς

Κέιτ Μίντλετον: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ τής μίλησαν τηλεφωνικώς

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν θέλησε να σχολιάσει επισήμως οτιδήποτε για την επαφή των δύο με την πριγκίπισσα της Ουαλίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τηλεφώνημα του ζεύγους στην πριγκίπισσα της Ουαλίας και οι σχέσεις μεταξύ των δύο οικογενειών που άρχισαν να αποκαθίστανται.

Ηλιτή, σχεδόν τυπική, ανακοίνωση από το ζεύγος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για ταχεία ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον εν μέσω ειρήνης, αφότου είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από καρκίνο, δημοσιεύτηκε κατά κύριο λόγο για τα Μέσα ενημέρωσης. Γι’ αυτό και ήταν τόσο μικρή σε έκταση.

Με βάση τα όσα το BBC ανέφερε σε ρεπορτάζ του το Σάββατο, όταν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έμαθαν τα νέα φρόντισαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την πριγκίπισσα της Ουαλίας και να εκφράσουν προσωπικά τη συμπαράστασή τους σε αυτή τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που περνά.

Όπως όλος ο κόσμος άλλωστε, έτσι και οι ίδιοι, ήταν σοκαρισμένοι βλέποντας το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν θέλησε να σχολιάσει επισήμως οτιδήποτε για την επαφή των δύο με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, πόσο μάλλον να δημοσιεύσει λεπτομέρειες της συνομιλίας. Από βασιλικές πηγές επισημάνθηκε απλώς πως επρόκειτο για μια ιδιωτική στιγμή των δύο οικογενειών που δεν επιδέχεται οποιουδήποτε σχολιασμού.

Αφετηρία αποκατάστασης των σχέσεων Χάρι – Ουίλιαμ

Τον Ιανουάριο του 2020 πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ είχαν παραιτηθεί όλων των βασιλικών προνομίων, μετακομίζοντας εν τέλει στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου. Έκτοτε η σχέση των δύο αδερφών, Χάρι και Ουίλιαμ, είχε εμφανίσει ρωγμές.

Όπως φαίνεται όμως τόσο η ασθένεια του βασιλιά Καρόλου όσο κι αυτήν της Κέιτ Μίντλετον δημιούργησαν τις συνθήκες για να έρθουν εκ νέου κοντά όλα τα μέλη των Ανακτόρων.

Αρχές Φεβρουαρίου ο Χάρι είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για να επισκεφθεί τον πατέρα του μια μέρα μετά την έναρξη της θεραπείας του. Τον αδερφό του δεν τον συνάντησε σε αυτό του το ταξίδι, αλλά ο ίδιος ο δούκας του Σάσεξ είχε δηλώσει ευγνώμων για το διάστημα που πέρασε με τον βασιλιά Κάρολο και είχε δεσμευτεί πως θα τον έβλεπε ξανά με την πρώτη ευκαιρία, επισημαίνοντας ότι οι οικογένειες θα μπορούσαν να έρθουν πιο κοντά μέσα από αυτά τα δυσάρεστα συμβάντα.

tovima.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση