HomeHL-LifestyleΟ πρίγκιπας Φίλιππος είχε προειδοποιήσει την Ελισάβετ για τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε προειδοποιήσει την Ελισάβετ για τη Μέγκαν Μαρκλ

Το παρατσούκλι που της είχε βγάλει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν από τους λίγους που δεν είχαν υποκύψει στη γοητεία της Μέγκαν Μαρκλ. Είχε μάλιστα προειδοποιήσει την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ για την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Και ενώ η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ αρχικά είχε μεγάλες ελπίδες για τη Μέγκαν Μαρκλ όταν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι, ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος ήταν λιγότερο σίγουρος και είχε μοιραστεί τις ανησυχίες του μαζί της.

O πρίγκιπας Φίλιππος είχε ανησυχίες για τη Μέγκαν Μαρκλ όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή και, σύμφωνα με βασιλικό ειδικό, προειδοποίησε τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ είχε μεγάλες ελπίδες αρχικά για τη μέλλουσα σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, ο πρίγκιπας Φίλιππος λέγεται πως ήταν επιφυλακτικός με την πρώην σταρ του «Suits» και είδε παραλληλισμούς με τη Wallis Simpson, μια άλλη Αμερικανίδα που μπήκε στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η Ingrid Seward γράφει στο βιβλίο της «My Mother and I» πως σύντομα η χώρα φάνηκε να αντιμετωπίζει τη Μέγκαν Μαρκλ με εξίσου γνήσια χαρά. «Ένας από τους λίγους που επιφυλάσσονταν να υποκύψουν στη γοητεία της ήταν ο πρίγκιπας Φίλιππος. Ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ συνέχιζε να υπερασπίζεται τη νέα αγάπη του πρίγκιπα Χάρι, εκείνος προειδοποίησε τη γυναίκα του να είναι προσεκτική».

«Η βασίλισσα Ελισάβετ γνώριζε καλά τι εννοούσε ο πρίγκιπας Φίλιππος όταν έκανε παραλληλισμούς μεταξύ της Μέγακν Μαρκλ και της Wallis. Πράγματι, πολύ αργότερα θα παρατηρούσε με τον τρόπο της ότι ίσως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πολύ ερωτευμένος με την Αμερικανίδα ηθοποιό».

Το παρατσούκλι για τη Μέγκαν Μαρκλ

Η βασιλική σχολιάστρια επισημαίνει πως ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε ένα παρατσούκλι για τη Μέγκαν με βάση τις ομοιότητές της με τη Wallis, αλλά δεν το μοιράστηκε ποτέ απευθείας μαζί της ούτε το πρόφερε παρουσία της.

«Νομίζω ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν πολύ έξυπνος με τους ανθρώπους και δεν έβλεπε πάντα το κακό σε αυτούς, προσπαθούσε να δει το καλό σε αυτούς. Νομίζω ότι απλά δεν μπορούσε να ξεφύγει από το γεγονός των ομοιοτήτων μεταξύ της Μέγκαν και του Χάρι με τον Edward και τη Simpson» παρατήρησε στη διάρκεια συνέντευξής της η Seward.

«Υπάρχουν τόσες πολλές ομοιότητες και γι’ αυτό την αποκαλούσε δούκισσα του Windsor. Συνήθιζε να την αποκαλεί, όχι μπροστά της, dow – DoW (συντομογραφία της δούκισσας του Windsor).

Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποχώρησαν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας τον Ιανουάριο του 2020 και έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσουν στην Καλιφόρνια, όπου και διαμένουν με τα δύο παιδιά τους.

Ενώ ο πρίγκιπας Χάρι θα επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο μήνα για τα 10 χρόνια των Invictus Games, πιστεύεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής εν μέσω ανησυχιών για την ασφάλεια και δεν θέλει να προκαλέσει δράμα με επίσκεψή της.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει κάνει πολύ λίγα ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που το ζευγάρι αποχώρησε από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020. Ενώ παρευρέθηκε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ το 2022, δεν επέστρεψε για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου πέρυσι όπου έδωσε μόνος το παρών ο πρίγκιπας Χάρι.

«Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της στο Ηνωμένο Βασίλειο» επισήμανε ο πρώην βασιλικός ανταποκριτής της The Sun Charles Rae. «Δεν νομίζω ότι θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση με αυτή τη χώρα» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

«Δεν πιστεύω ότι κατάλαβε τη διαφορά στη βασιλική οικογένεια. Έχεις τον μονάρχη, έχεις τον πρίγκιπα της Ουαλίας και μετά έχεις όλους τους άλλους. Ήθελε να γίνει το αστέρι και δεν ήταν τόσο απλό όσο πίστευε. Έτσι μάζεψε τα παιχνίδια της και αποφάσισε να πάει στην Αμερική».

in.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση