HomeHL-LifestyleΗ στρίπερ που απειλεί τον πρίγκιπα Χάρι σε νέες αποκαλύψεις

Η στρίπερ που απειλεί τον πρίγκιπα Χάρι σε νέες αποκαλύψεις

Είναι «μαριονέτα» της Μέγκαν Μαρκλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κάρι Ρόγιαλ που απείλησε να δώσει στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι δεν φαίνεται διατεθειμένη να σταματήσει τις αποκαλύψεις. Γιατί τα βάζει με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μπορεί η στρίπερ Κάρι Ρόγιαλ να απειλεί τον πρίγκιπα Χάρι με γυμνές φωτογραφίες του και το OnlyFans να την έχει αποκλείσει από την πλατφόρμα του, ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένη να σταματήσει τις αποκαλύψεις.

Η 52χρονη πρώην στρίπερ και αφέντρα είναι η γυναίκα που απειλεί να φέρει στη δημοσιότητα, γυμνές φωτογραφίες του Χάρι από το διαβόητο πάρτι στο Λας Βέγκας, το 2012.

Η Κάρι Ρόγιαλ μίλησε στη Mail Online και έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τον πρίγκιπα Χάρι από εκείνο το βράδυ.

«Ήταν ανέμελος και διασκεδαστικός» είπε και επιβεβαίωσε ότι δεν είχαν κάνει σεξ. «Δεν υπήρχαν ευκαιρίες να προχωρήσει παραπέρα. Όταν οι άνδρες πίνουν, κατά την εμπειρία μου… δεν συμβαίνουν και πολλά εκεί κάτω».

Θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η εικόνα του πρίγκιπα Χάρι σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τον 27χρονο που εκείνη γνώρισε εκείνο το βράδυ.

Δεν δίστασε να τον παρομοιάσει με «μαριονέτα της γυναίκας του» και έστρεψε τα «βέλη» της προς τη Μέγκαν Μαρκλ. «Είναι χειραγωγούμενος από τη Μέγκαν που κινεί τα νήματα, αφού του έχει ρουφήξει τελείως την όρεξη για διασκέδαση».

Η Κάρι Ρόγιαλ τώρα σκέφτεται να εκδώσει ένα βιβλίο για τη ζωή της και τους «ενδιαφέροντες πελάτες» της, συμπεριλαμβάνοντας λεπτομέρειες για τη συνάντησή της με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Έγραψα ένα βιβλίο και δεν αφορούσε μόνο τον Χάρι, αλλά εκείνη η νύχτα στο Vegas συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ξέφρενη βραδιά στο Λας Βέγκας και το γυμνό μπιλιάρδο

Ο Χάρι πήγε στο Λας Βέγκας για να ξεσκάσει όταν ήταν 27 ετών, πριν από το δεύτερο ταξίδι του στο Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την DailyMail, έπεσε πάνω στην Κάρι Ρόγιαλ μετά από μεθύσι και φιλήθηκαν, αφού την κάλεσε σε συνάντηση με άλλες στρίπερς αλλά και καλεσμένους σε μια σουίτα του ξενοδοχείου Wynn, γνωστό και ως «Μέκκα του τζόγου».

«Ήμουν εκεί κατά τη διάρκεια του ‘γυμνού μπιλιάρδου’. Μπήκα σε ένα πάρτι που έβλεπα τον Χάρι να χάνει το παιχνίδι, και να έχω αυτή τη στιγμή σε μια μεγάλη σουίτα και να πηγαίνω να τον βρίσκω στη σουίτα του υπνοδωματίου του. Είχα λίγο πιο πολύ θάρρος λόγω αλκοόλ και αυτός επίσης, και απλά τον φιλούσα λίγο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κίνησή της να απειλήσει ότι θα αποκαλύψει τις φωτογραφίες της με τον πρίγκιπα Χάρι γυμνό, ήταν αποτέλεσμα του θυμού της, επειδή δεν αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ του Netflix με τη Μέγκαν Μαρκλ, ούτε στο βιβλίο του Spare.

«Δεν θα ήθελα να παντρευτώ κάποιον από τη βασιλική οικογένεια. Ζω έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Δεν είναι ότι δεν θα μπορούσα, αλλά δεν το ήθελα αυτό για τον εαυτό μου. Εκείνη την εποχή ζούσα στη Νότια Καλιφόρνια και ήμουν dominatrix τη νύχτα και αναισθησιολόγος την ημέρα. Ζούσα σίγουρα έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και όταν γνώρισα τον Χάρι, ήμουν απλά εκεί για να διασκεδάσω και να περάσω καλά, και είχαμε αυτή τη στιγμή που θα θυμάμαι πάντα».

«Δεν σέβεται ότι είχε έναν τίτλο και ευθύνες»

Για τη Μέγκαν Μαρκλ, η πρώην στρίπερ δεν είχε να πει καλά λόγια. «Δεν σέβεται πραγματικά ότι είχε έναν τίτλο και ευθύνες. Είναι σίγουρα μια σφήνα ανάμεσα σε αυτόν και την οικογένειά του. Σίγουρα μπήκε σαν σφήνα ανάμεσα σε αυτόν και την οικογένειά του και τα καθήκοντά του και νομίζω ότι χειραγωγείται σε μεγάλο βαθμό από αυτήν» είπε για τη δούκισσα του Σάσσεξ. «Είναι χειριστική. Ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα εκφοβισμού, αλλά χρησιμοποιεί τα ίδια μέσα ενημέρωσης που την «εκφόβισαν» για να προωθήσει τη φήμη της».

in.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση