HomeHL-LifestyleTζέιμς Μίντλετον: Η συγκινητική ανάρτηση από τον αδερφό της πριγκίπισσας

Tζέιμς Μίντλετον: Η συγκινητική ανάρτηση από τον αδερφό της πριγκίπισσας

Η αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο προκάλεσε έκρηξη υποστήριξης και ευχών από όλο τον κόσμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς δημοσίευσε ένα μήνυμα υποστήριξης για την αδερφή του στο Instagram: «Με τα χρόνια, έχουμε ανέβει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα ανέβουμε κι αυτό μαζί σου», έγραψε, ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του με ένα emoji από ένα βουνό και μία καρδιά.

Ο αδερφός της πριγκίπισσας της Ουαλίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και την Kέιτ Μίντλετον σε παιδική ηλικία.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο, η πριγκίπισα της Ουαλίας μίλησε για το «τεράστιο σοκ» μετά τις εξετάσεις που εντόπισαν τον καρκίνο μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και τους «απίστευτα δύσκολους δύο μήνες» που βίωσε η οικογένειά της, με τη φωνή της να σπάει από συγκίνηση κατά τη διάρκεια του βίντεο.

Ο Βασιλιάς Κάρολος, που διαγνώστηκε με καρκίνο τον Φεβρουάριο, λέγεται ότι είναι «περήφανος» για την «αγαπημένη» νύφη του για το «θάρρος» της να μιλήσει για τη θεραπεία της και παραμένει σε στενή επαφή μαζί της τις τελευταίες εβδομάδες.

Λόγια συμπαράστασης ήρθαν επίσης από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ που είπαν: «Ευχόμαστε υγεία και θεραπεία για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη».

Η μορφή του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά η μελλοντική βασίλισσα ξεκίνησε μια θεραπεία «προληπτικής χημειοθεραπείας» στο τέλος Φεβρουαρίου και λέγεται ότι έχει θετική σκέψη για την ανάρρωσή της και είναι σε καλή διάθεση, τονίζοντας οτι είναι «καλά και δυναμώνει κάθε ημέρα»

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν επικεντρωθεί στα παιδιά τους, αφιερώνοντας χρόνο για να μοιραστούν με ευαισθησία την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας με τον πρίγκιπα Τζορτζ, τον πρίγκιπα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις. Οι πολιτικοί ηγέτες όλων των πλευρών εξέφρασαν τη συμπάθεια και την υποστήριξή τους για την Κέιτ και επέκριναν τον «έντονο έλεγχο» όπως είπε ο πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ που αντιμετώπισε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Το βράδυ της Παρασκευής, τα hashtags «WeLoveYouCatherine» και «GetWellSoonCatherine» ήταν δημοφιλή στο X, τον ίδιο ιστότοπο που φιλοξενούσε πολλές από τις πυρετώδεις εικασίες νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ενώ διασημότητες, επιζώντες από καρκίνο και γιατροί έστειλαν μηνύματα υποστήριξης. Με τον αρχηγό του κράτους και τη μελλοντική βασίλισσα να λαμβάνουν θεραπεία για καρκίνο, η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει μια αβέβαιη περίοδο, αλλά η μοναρχία αναμένεται να συσπειρωθεί, όπως λένε βασιλικοί εμπειρογνώμονες.

newsbomb.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση