HomeHL-9ΓΕΛ Γαζίου: Συγκίνηση στην απονομή για τους πρωταθλητές του Ηρακλείου

ΓΕΛ Γαζίου: Συγκίνηση στην απονομή για τους πρωταθλητές του Ηρακλείου

Πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η απονομή των μαθητών του ΓΕΛ Γαζίου που στέφθηκαν πρωταθλητές Ηρακλείου στο σχολικό πρωτάθλημα και πλέον κέρδισαν το «εισιτήριο» για τον τελικό της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η βράβευση των ποδοσφαιριστών μαθητών του ΓΕΛ Γαζίου παρουσία των γονιών του Γιώργου Παρασύρη, που έφυγε από τη ζωή το 2023 μετά από τροχαίο, καθώς η νίκη των παικτών είχε αφιερωθεί στη μνήμη του αδικοχαμένου 17χρονου.

Μάλιστα, η μητέρα του Γιώργου, Αφροδίτη, έδωσε ένα αναμνηστικό δώρο στα παιδιά που κατέκτησαν το σχολικό πρωτάθλημα του νομού Ηρακλείου προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στην εκδήλωση βράβευσης ήταν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Οικονομικών, Μ. Βογιατζή και Ε. Παρασύρης.

Στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κρήτης

Πλέον, οι μαθητές του ΓΕΛ Γαζίου έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον τελικό που αναμένεται να γίνει την προσεχή Τρίτη 26 Μαρτίου.

Το σχολείο του Ηρακλείου, μετά τη νίκη του επί 4-1 του 2ου λυκείου Αγίου Νικολάου, θα αντιμετωπίσει το ΕΠΑΛ Ρεθύμνου.

Οι προπονήσεις είναι σχεδόν καθημερινές με τον καθηγητή και προπονητή τους Κ. Κορτσανίδη, ενώ στόχος όλων είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση