HomeΚΡΗΤΗΜε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου η αποστολή του ΓΕΛ Γαζίου στην Αθήνα

Με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου η αποστολή του ΓΕΛ Γαζίου στην Αθήνα

Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους για την πορεία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαθητές μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου του Λυκείου Γαζίου, τον προπονητή τους, αλλά και τον Διευθυντή του Λυκείου Γαζίου  είχε την ευκαιρία να συγχαρεί ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας για την κατάκτηση του Σχολικού Πρωταθλήματος Κρήτης.

Ο Μενέλαος Μποκέας ευχήθηκε στους εκπροσώπους της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λυκείου να έχουν την ίδια πορεία που είχαν οι συμμαθητές τους πέρσι, και να κατακτήσουν και αυτοί το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Οι μαθητές και οι καθηγητές τους βρέθηκαν στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου έπειτα από πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου να τους ανακοινώνει πως η αποστολή του Λυκείου Γαζίου, στους τελικούς του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, θα έχει την στήριξη της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου.

Τους μαθητές και τους καθηγητές του Λυκείου Γαζίου είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν οι Αντιδήμαρχοι Μαρίνα Βογιατζή, Βαγγέλης Παρασύρης και Μανόλης Βίστης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Μάνος Πατεράκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Νίκος Πατραμάνης και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ανδρέας Παντερής.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση