HomeHL-9Νίκη με αφιέρωση: Το ΓΕΛ Γαζίου πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή Νομού Ηρακλείου

Νίκη με αφιέρωση: Το ΓΕΛ Γαζίου πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή Νομού Ηρακλείου

Στο παρά πέντε έφερε την νίκη ο Σωμαράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια αξέχαστη αναμέτρηση που άφησε τις καρδιές των θεατών να χτυπούν ασυγκράτητα παρουσίασε το ΓΕΛ Γαζίου, καταφέρνοντας να ανατρέψει τον αγώνα και να πάρει τη νίκη στα πέναλτι.

Η αγωνία κορυφώθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με το ΓΕΛ Γαζίου να επικρατεί με 5-3, κατακτώντας έτσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή Νομού Ηρακλείου. Ο τερματοφύλακας Κότσι έδωσε μια εκπληκτική εμφάνιση, αποκρούοντας το πέναλτι του Κοκαράκη και δίνοντας τη δυνατότητα στον Σωμαράκη να ευστοχήσει και να φέρει την πολυπόθητη νίκη για την ομάδα του.

img_2751

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός θρίλερ: το 1ο ΕΠΑΛ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι αντίπαλοι του, με αντεπιθέσεις στην επανάληψη, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να στείλουν τον αγώνα στα πέναλτι.

img_2745-1

Στο πλαίσιο αυτό, η διαιτησία του Βαγγέλη Κουτσάκη κρίθηκε ως πολύ καλή, ενώ στο γήπεδο παρέστη και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου. Τις απονομές των βραβείων πραγματοποίησε ο υπεύθυνος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, Γιάννης Δημόπουλος. Οι μαθητές του ΓΕΛ Γαζίου ευχαρίστησαν εκ βαθέων τον προπονητή τους Κώστα Κορτσανίδη.

img_2746

Αυτός ο επικείμενος αγώνας του ΓΕΛ Γαζίου αφιερώθηκε στη μνήμη του Γιώργου Παρασύρη. Η ομάδα φόρεσε φανέλες με τη φωτογραφία του αγαπημένου τους συμμαθητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή Ηρακλείου τον περασμένο Νοέμβριο.

Αλκινόη Μοσχίδου

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση