HomeHL-LifestyleΗ Κέιτ Μίντλετον θα δώσει απαντήσεις για την υγεία της στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Η Κέιτ Μίντλετον θα δώσει απαντήσεις για την υγεία της στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Mετά το φιάσκο της επεξεργασμένης φωτογραφίας και το σάλο που δημιουργήθηκε στα social media

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μετά το φιάσκο της επεξεργασμένης φωτογραφίας και το σάλο που δημιουργήθηκε στα social media.

Καθώς λίγοι πείστηκαν από τον ισχυρισμό ότι η επεξεργασμένη φωτογραφία ήταν αποτέλεσμα των πειραματισμών της Κέιτ Μίντλετον, όπως υποστήριξε η ίδια με γραπτή ανακοίνωσή της, το μυστήριο πίσω από την «εξαφάνιση» της συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ πυκνώνει, ενώ οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν.

Πλέον το παλάτι έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα damage control, προσπαθώντας να σώσει οτιδήποτε κι αν σώζεται…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η οικογένεια πλέον ψάχνει την ιδανική ημερομηνία που η Κέιτ Μίντλετον θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, αλλά και τον τρόπο που αυτή θα γίνει.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει την οικογένεια να δημοσιεύει μια νέα φωτογραφία στα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις, στις 23 Απριλίου.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και η Κέιτ Μίντλετον να απευθυνθεί στο βρετανικό κοινό και να δώσει κάποιες απαντήσεις για την υγεία της.

Το σίγουρο είναι ότι η πριγκίπισσα δεν θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από τις 17 Απριλίου, τη μέρα κατά την οποία τα τρία παιδιά τους επιστρέψουν στο σχολείο από τις πασχαλινές διακοπές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, αλλά σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το βασιλικό ζευγάρι είναι αρκετά ταραγμένο μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, που συνέδεαν την απουσία της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο, χωρισμό ακόμα και θάνατο.

newsit.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση