HomeHL-LifestyleΣτην εκκλησία ο Κάρολος στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά από δυο μήνες

Στην εκκλησία ο Κάρολος στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά από δυο μήνες

Ο Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα παραστούν στο Easter Matins Service

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O βασιλιάς Κάρολος θα παραστεί σήμερα Κυριακή στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα των Αγγλικανών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του δύο μήνες μετά τη διάγνωση του καρκίνου.

Πηγή του παλατιού δήλωσε στην εφημερίδα “The Telegraph” ότι η προγραμματισμένη παρουσία του Βασιλιά στη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ, είναι «σημάδι ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, προς την επανέναρξη των συνηθισμένων βασιλικών του καθηκόντων».

Ο Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα παραστούν στο Easter Matins Service, όπως είναι επίσημα γνωστό, από τις 10.45 έως τις 11.45 ενώ Θα ακολουθήσει Θεία Ευχαριστία από τις 12 μ.μ. έως τις 12.45 μ.μ..

Τα βλέμματα του κόσμου είναι στραμμένα στη βρετανική βασιλική οικογένεια αυτό το Πάσχα σχολιάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον διάδοχο του βασιλικού θρόνου Ουίλιαμ και τη σύζυγό του να έχουν ήδη αποχωρήσει από τη βρετανική πρωτεύουσα στο εξοχικό τους στο Νόρφολκ μετά την ανακοίνωση της Κεητ έχει διαγνώστηκε με καρκίνο.

ertnews.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση