HomeHL-PsilaΧάρι Πότερ: Προχωρούν τα πλάνα για τη σειρά, έγινε συνάντηση με τη Ρόουλινγκ

Χάρι Πότερ: Προχωρούν τα πλάνα για τη σειρά, έγινε συνάντηση με τη Ρόουλινγκ

Κάθε σεζόν της σειράς Χάρι Πότερ θα αφορά ένα από τα βιβλία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει στη- μικρή αυτή τη φορά- οθόνη το 2026.

Στόχος είναι το πρώτο μέρος της σειράς Χάρι Πότερ να είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Max το 2026, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, Ντέιβιντ Ζάσλαβ. Η σειρά αναμένεται να έχει επτά σεζόν, μία για κάθε ένα από τα βιβλία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

«Δεν έχουμε κρύψει τον ενθουσιασμό μας για το Χάρι Πότερ», επεσήμανε ο Ζάσλαβ, σημειώνοντας ότι έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία από την τελευταία ταινία της σειράς, η οποία κυκλοφόρησε το 2011.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Ντέιβιντ Ζάσλαβ ήταν στο Λονδίνο, μαζί με τον πρόεδρο του HBO και του Max, Κέισι Μπλόις και την πρόεδρο της Warner Bros. Television, Τσάνινγκ Ντάνγκει, προκειμένου να συναντηθούν με την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, για τη σειρά.

«Περάσαμε χρόνο με την Τζ. Κ. και την ομάδα της. Και οι δύο πλευρές είναι ενθουσιασμένες που αναζωπυρώνεται αυτό το franchise. Οι συζητήσεις μας ήταν πολύ καλές και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι για αυτό που έχουμε μπροστά μας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μια δεκαετία νέων ιστοριών με τους φαν σε όλο τον κόσμο, στο Max», επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Discovery.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί ονόματα ηθοποιών που θα παίξουν στη σειρά Χάρι Πότερ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα πρόκειται για διαφορετικό καστ από εκείνο των ταινιών. Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, που υποδύθηκε τον Χάρι Πότερ και στις οχτώ ταινίες έχει δηλώσει ότι «σε καμία περίπτωση» δεν επιδιώκει να συμμετάσχει στη σειρά.

«Συζητάμε με σεναριογράφους για να καταλήξουμε ποιος θα είναι ο επικεφαλής», δήλωσε τον προηγούμενο μήνα στο Variety η Ντάνγκεϊ, σημειώνοντας ότι είναι ανακριβείς οι πληροφορίες πως ήδη είχε ξεκινήσει.

Παράλληλα επεσήμανε ότι υπάρχει δυσκολία σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική μεταφορά των δύο πρώτων βιβλίων, καθώς εκεί οι πρωταγωνιστές είναι περίπου 11 ή 12 ετών.

lifo.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση