HomeHL-LifestyleΗ Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε νέα συμφωνία για podcast

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε νέα συμφωνία για podcast

Το rebrand… των Sussex συνεχίζεται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψε νέα συμφωνία για το podcast με τη Lemonada Media μετά την διάλυση της συνεργασίας που είχε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι με το Spotify.

Θα κάνει μια νέα σειρά podcast για την εταιρεία που ιδρύθηκε από γυναίκες και θα διανεμηθεί η αποκλειστική της εκπομπή στο Spotify Archetypes σε όλες τις πλατφόρμες.

«Είμαι περήφανη που τώρα μπορώ να μοιραστώ ότι εντάσσομαι στην εξαιρετική ομάδα της Lemonada για να συνεχίσω την αγάπη μου για το podcasting», είπε η Μέγκαν Μαρκλ σε μια δήλωση.

Η νέα συμφωνία έρχεται ένα χρόνο αφότου η πρώην ηθοποιός και ο σύζυγός της Χάρι ολοκλήρωσαν τη συμφωνία 20 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify, τρία χρόνια μετά την υπογραφή της.

Το Spotify και η εταιρεία παραγωγής ήχου των Sussexes, Archewell Audio, εξέδωσαν μια κοινή δήλωση λέγοντας ότι «συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που φτιάξαμε μαζί».

Ένα κορυφαίο στέλεχος του podcast του Spotify αποκάλεσε τότε  τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ «τεμπέληδες» αφού παρήγαγαν μόνο μία σειρά podcast 13 επεισοδίων για την εταιρεία και στη συνέχεια σταμάτησαν.

Στη δήλωσή της σχετικά με το νέο podcast, η Μέγκαν Μαρκλ πρόσθεσε: «Το να μπορείς να υποστηρίξεις μια εταιρεία που ιδρύθηκε από γυναίκες με ένα ρόστερ από podcast που προκαλούν σκέψη και είναι άκρως διασκεδαστικά, είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ξεκινήσεις το 2024. Το σχέδιό μας είναι να επανακυκλοφορήσουμε το «Archetypes» ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε αυτό, καθώς και να ξεκινήσουμε ένα δυναμικό νέο podcast βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Είμαι τόσο ανυπόμονη να μπορέσω να το μοιραστώ σύντομα και είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος της οικογένειας Lemonada».

Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για το νέο σόου, εκτός από το ότι η Μαρκλ έχει επιβεβαιωθεί ως παρουσιάστρια.

Το Archetypes, η αρχική εκπομπή Spottily της Μέγκαν Μαρκλ, είχε περίπου 1 εκατομμύριο ακροάσεις ανά επεισόδιο και έκανε το ντεμπούτο του ως το Νο. 1 podcast του Spotify σε 47 χώρες σε όλο τον κόσμο όταν κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022. Η σειρά εξερεύνησε τις ετικέτες που προσπαθούν να συγκρατήσουν τις γυναίκες και συμπεριέλαβε καλεσμένους όπως η Mariah Carey, η Jameela Jamil και η Pamela Adlon.

Η σειρά κέρδισε το βραβείο People’s Choice για το The Pop Podcast του 2022 και η Μαρκλ κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη παρουσιάστρια podcast ψυχαγωγίας στα Gracie Awards.

Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία, αυτή η εκπομπή θα κυκλοφορήσει τώρα σε όλες τις πλατφόρμες ήχου με τη διανομή Lemonada.

Η Cordova Kramer, της Lemonada πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που η Μέγκαν μας εμπιστεύτηκε για να βοηθήσουμε στον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης στα Archetypes και ότι τόσοι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα έχουν πρόσβαση στη σειρά σύντομα. Το ταλέντο της Μέγκαν ως οικοδεσπότης, δημιουργός και συνομιλητής είναι απαράμιλλο και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδημιουργούμε μαζί της μια νέα σειρά που ενισχύει την προσέγγισή της στη δημιουργία τέχνης που έχει σημασία».

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση