HomeHL-LifestyleΟικογενειακές διακοπές για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Οικογενειακές διακοπές για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

 Επέλεξαν εξωτικό προορισμό ενόψει των Χριστουγέννων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρονται να πέρασαν σχεδόν μια εβδομάδα στην Κόστα Ρίκα για διακοπές με τα δύο τους παιδιά ενόψει των εορτών.

Σύμφωνα με το CRHoy.com , η τετραμελής οικογένεια εξερεύνησε τις περιοχές Zapotal, Nandayure και Guanacaste κατά τη διάρκεια της παραμονής της, η οποία διήρκεσε από τις 14 έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Ο ιστότοπος δημοσίευσε φωτογραφίες του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ  σε ένα καρότσι του γκολφ με τη 2χρονη κόρη τους, την πριγκίπισσα Λίλιμπετ. Ο γιος τους, ο 4χρονος πρίγκιπας Άρτσι, δεν φαινόταν στα πλάνα.

Για τις διακοπές στο εξωτικό νησί, η Μαρκλ, 42 ετών, φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά, τζιν σορτς, σανδάλια και ένα καπέλο με φαρδύ γείσο. Τράβηξε τα σκούρα μαλλιά της σε μια χαμηλή αλογοουρά. Ο Χάρι, 39 ετών, επέλεξε ένα μπλε μπλουζάκι πόλο και σορτς. Το κοριτσάκι του ζευγαριού κάθισε στην αγκαλιά του πατέρα της ενώ εκείνος οδηγούσε.

Σε ένα βίντεο από την απόδρασή τους, φαινομενικά τραβηγμένο σε μια διαφορετική μέρα, η πρώην ηθοποιός εθεάθη να κρατά την Λίλιμπετ στην αγκαλιά της καθώς περνούσε από αυτό που έμοιαζε με πολυτελές θέρετρο σε ένα SUV, όπου έβαλε το παιδί στο πίσω κάθισμα.

Η Μαρκλ φορούσε ένα μαύρο στράπλες φόρεμα, λευκά παπούτσια για περπάτημα και ένα άλλο Fedora που προστατεύει από τον ήλιο.

Βέβαια και τα δύο παιδιά απουσίαζαν από την φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του ζεύγους. Φαίνεται ότι ο μικρός Άρτσι ζήτησε μια ακριβή κάμερα για τα Χριστούγεννα. Κατά τη διάρκεια ενός Q&A του Νοεμβρίου μετά από μια ειδική προβολή της μικρού μήκους ταινίας του Netflix «The After», η Μέγκαν Μαρκλ εξήγησε ότι ο γιος της εμπνεύστηκε από τον Misan Harriman, έναν διάσημο φωτογράφο που έχει  τραβήξει μερικά από τα οικογενειακά στιγμιότυπά τους.

«Ο Misan του έδειχνε πώς να φωτογραφίζει την τελευταία φορά που ήταν μαζί μας, και αγόρασα στον Άρτσι μια φωτογραφική μηχανή και μου είπε, “Αλλά δεν είναι Leica σαν του Misan”, είπε γελώντας, καθώς οι χειροποίητες κάμερες κοστίζουν χιλιάδες δολάρια.

«Είπα, «Δεν παίρνεις Leica! Ούτε για τα Χριστούγεννα», θυμάται η Μαρκλ  ότι απάντησε προτού στρέψει την προσοχή της στον Χάριμαν και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ λοιπόν για την έμπνευση σε όλα τα επίπεδα».

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση