HomeHL-LifestyleΜέγκαν Μαρκλ: “Έγινα στόχος μπούλινγκ και όταν ήμουν έγκυος”

Μέγκαν Μαρκλ: “Έγινα στόχος μπούλινγκ και όταν ήμουν έγκυος”

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως, όταν ήταν έγκυος στον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, έγινε στόχος “εκφοβισμού και κακοποίησης”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τα μηνύματα μίσους που είχε δεχθεί στα social media κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της μίλησε η Μέγκαν Μαρκλ, στο πάνελ του Συνεδρίου SXSW στο Τέξας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, όπως αναφέρει το BBC, αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα διαδικτυακού μπούλινγκ όταν ρωτήθηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας της πώς αντιμετωπίζει την τοξικότητα των social media.

Η ίδια δήλωσε πως πλέον έχει μάθει να κρατά αποστάσεις από τέτοια σχόλια, ωστόσο αποκάλυψε πως, όταν ήταν έγκυος στον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, έγινε στόχος “εκφοβισμού και κακοποίησης”.

Η Μέγκαν Μαρκλ τόνισε πως οι άνθρωποι “έχουμε ξεχάσει την ανθρωπιά μας” σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης αλλά και στην ψηφιακή σφαίρα.

“Το μεγαλύτερο μέρος του εκφοβισμού και της κακοποίησης, που βίωνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο, ήταν όταν ήμουν έγκυος στον Άρτσι και τη Λίλι”, είπε αρχικά.

“Απλώς το σκέφτεσαι αυτό και πραγματικά καταλαβαίνεις, γιατί οι άνθρωποι μπορεί να μισούν τόσο. Δεν είναι κακόβουλο, είναι απλά σκληρό” δήλωσε στη συνέχεια.

news247.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση