HomeHL-LifestyleΚέιτ Μίντλετον: Η σιωπή του Χάρι και της Μέγκαν

Κέιτ Μίντλετον: Η σιωπή του Χάρι και της Μέγκαν

Τι λένε τα βρετανικά ΜΜΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Η επέμβαση και η νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον -η οποία θα κρατήσει έως και 14 ημέρες- έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στη Μεγάλη Βρετανία και σήμερα (18/1/24) σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρων των βρετανικών ΜΜΕ.

Το μεγάλο διάστημα που θα κάνει η Κέιτ Μίντλετον για να επανέλθει στα καθήκοντά της -μετά το Πάσχα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- συμπληρώνει το «παζλ» της ανησυχίας. Από τι πάσχει η πριγκίπισσα; Τι ακριβώς αφορούσε η επέμβαση που έκανε;

Και ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται και ο ίδιος να μπει στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη επέμβαση προστάτη.

Η «σιωπή» του Χάρι και της Μέγκαν

Απαρατήρητη πάντως, δεν έχει περάσει η «σιωπή» του Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν που αν και έχουν αποστασιοποιηθεί από το παλάτι, θα πρέπει αν μη τι άλλο να επικοινωνήσουν με τους δύο ασθενείς της βασιλικής οικογένειας τώρα που περνούν περιπέτεια με την υγεία τους.

Κάποιοι άλλοι λένε, πως τουλάχιστον ο Χάρι θα πρέπει να επισκεφθεί από κοντά τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας και κυρίως τον πατέρα του.

Όσο για την Κέιτ Μίντλετον, αν και έχει θεωρηθεί από κάποιους πως έχει παίξει κομβικό ρόλο στην απόφαση του ζεύγους Χάρι – Μέγκαν να αφήσει το παλάτι, δεν παύει να είναι μέλος της οικογένειας και να περνάει μία μεγάλη περιπέτεια υγείας…

Προβληματισμένος ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που επισκέφθηκε την σύζυγό του στο νοσοκομείο

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εμφανίστηκε σκεπτικός, ενώ έφευγε το μεσημέρι από το «London Clinic» το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο της Βρετανίας, μετά την επίσκεψη στην Κέιτ Μίντλετον.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ο 41χρονος Γουίλιαμ, που ακύρωσε δημόσιες υποχρεώσεις του για το διάστημα που η Κέιτ θα αναρρώνει, καταγράφηκε από τον φακό να αποχωρεί από το νοσοκομείο, αφότου την επισκέφθηκε, ωστόσο δεν έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Το παλάτι του Κένσινγκτον έχει δηλώσει ότι θα δίνει νεότερα στοιχεία σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της Κέιτ μονάχα όταν υπάρχουν «σημαντικές πληροφορίες να μοιραστεί». Προσέθεσε πως, έπειτα από σύσταση των γιατρών, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της έως το Πάσχα.

Από την άλλη, η Καμίλα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε πως ο βασιλιάς Κάρολος είναι καλά, λίγο πριν την επέμβαση προστάτη και πως «ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του».

Το BBC πάντως, καθησυχάζει τους Βρετανούς:

«Για την πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουμε κάποιες λεπτομερείς ξέρουμε πως δεν είναι καρκίνωμα δεν σχετίζεται με καρκίνο δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε με την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Για τον Βασιλιά Κάρολο δεν ξέρουμε ακριβώς αναφορικά με την νοσηλεία του που πιστεύουμε πως θα είναι την επόμενη εβδομάδα, είναι μία διαδικασία δεν ξέρουμε πόσο θα επηρεάσει την εργασία του».

Η επέμβαση της πριγκίπισσας

Σύμφωνα με γιατρό της Sun, η επέμβαση της πριγκίπισσας μπορεί να αφορά κάτι που την ενοχλεί για όλη της τη ζωή, το οποίο δεν έχει καταφέρει να επιλύσει ή ένα ζήτημα που έχει έρθει στο φως πιο πρόσφατα.

«Δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο είναι περισσότερο από ό, τι θα περιμέναμε κανονικά, αλλά δεν έχει μια φυσιολογική ζωή. Είναι η μελλοντική βασίλισσα, οπότε έχει παραπάνω προσοχή από όση οι κοινοί θνητοί».

«Όλοι ελπίζουμε ότι είναι κάτι μικρό και η χειρουργική επέμβαση είναι απλή, αλλά η προφύλαξη είναι σοφή. Με οτιδήποτε ιατρικό δεν μπορείς ποτέ να είσαι απόλυτα σίγουρος πώς θα πάνε τα πράγματα».

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι παίρνει αρκετό χρόνο ανάρρωσης και δεν είναι πολύ αγχωτικό για εκείνη και την οικογένειά της».

Η πριγκίπισσα που συγκεντρώνει τα φλας

Η Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλεντον γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1982 στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Μπερκσάιρ στο Ρέντινγκ της Αγγλίας και είναι η μεγαλύτερη κόρη πρώην πιλότου των Βρετανικών Αερογραμμών και πρώην αεροσυνοδού έχει μία αδελφή την Πίππα, και έναν αδελφό, τον Τζέιμς Ουίλιαμ.

Ο Γουίλιαμ και η Κάθριν ξεκίνησαν τη σχέση τους κατά τη φοίτησή τους στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους. Οι δυο τους στη συνέχεια χώρισαν και τον Ιούνιο του 2007, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ επέμεναν ότι ήταν μόνο δύο καλοί φίλοι τελικά όμως οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Κένυα τον Οκτώβριο του 2010, όπου ο Γουίλιαμ έδωσε στην Κέιτ το ζαφειρένιο δαχτυλίδι της μητέρας του, Νταϊάνα.

Έτσι η Κέιτ Μίντλετον όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γίνει βασιλιάς, θα γίνει βασίλισσα της Βρετανίας ενώ μέχρι τώρα το ζεύγος έχει 3 παιδιά.

newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση