HomePost ItΣυνάντηση Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Β. Κεγκέρογλου με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γ, Μπούγα στην Αθήνα

Συνάντηση Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Β. Κεγκέρογλου με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γ, Μπούγα στην Αθήνα

Για τη λειτουργία του Ειρηνοδικείου Καστελλίου -Ευρεία σύσκεψη για το θέμα τη Δευτέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιάννη Μπούγα επισκέφθηκε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου, θέτοντας του το ζήτημα της συνέχισης λειτουργίας του Ειρηνοδικείου στο Καστέλλι με την μορφή του Περιφερειακού Πρωτοδικείου, στο πλαίσιο αναμόρφωσης του δικαστικού χάρτη της χώρας, σε συνέχεια της επιστολής που εστάλη την προηγούμενη εβδομάδα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Ο Υφυπουργός από την πλευρά του εξέφρασε τη διάθεση να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο της λειτουργίας Περιφερειακού Πρωτοδικείου στο Καστέλλι, ενημερώνοντας ότι πριν την επιστολή του Δημάρχου δεν είχε κατατεθεί το αίτημα αυτό, ούτε από το Δήμο, ούτε από άλλο φορέα.

Ο Δήμαρχος κατέθεσε τα στοιχεία που τεκμηριώνουν το αίτημα για τη λειτουργία του Περιφερειακού Πρωτοδικείου στο Καστέλλι, ενώ δεσμεύτηκε για τη συντήρηση του κτιρίου που ανήκει στο ΤΑΧΔΙΚ.

Για όλα τα παραπάνω μάλιστα ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου, καλεί τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, το Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου και το Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου προκειμένου να τους ενημερώσει για τις θέσεις του Δήμου, σχετικά με τη λειτουργία του Ειρηνοδικείου Καστελλίου, ως Περιφερειακή έδρα του Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση