HomePost ItΧ. Μαμουλάκης: Αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Χ. Μαμουλάκης: Αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Αφορά την ίδρυση έδρας Περιφερειακού Πρωτοδικείου στο Καστέλλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την απαίτηση, αλλά και ανάγκη, ίδρυσης έδρας Περιφερειακού Πρωτοδικείου στο Καστέλλι, αναδεικνύει ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας ως Αναφορά σχετική επιστολή του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου.

Με την συγκεκριμένη επιστολή, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας ζητάει τη δίκαιη αντιμετώπιση της περιοχής μετά την κατάργηση του θεσμού των Ειρηνοδικείων, με την ίδρυση Έδρας Περιφερειακού Πρωτοδικείου στο Καστέλλι, όχι μόνο για λόγους ιστορικότητας αλλά και για λόγους ουσίας και απρόσκοπτης απονομής της Δικαιοσύνης.

Το περιεχόμενο της επιστολής είναι το εξής:

Προς τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης

Θέμα: «Ίδρυση Έδρας Περιφερειακού Πρωτοδικείου στο Καστέλλι».

Ο Βουλευτής, ν. Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Μαμουλάκης Χαράλαμπος (Χάρης), καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης,  αναφορά το Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου με το οποίο ζητά τη δίκαιη αντιμετώπιση της περιοχής μετά την κατάργηση του θεσμού των Ειρηνοδικείων, με την Ίδρυση Έδρας Περιφερειακού Πρωτοδικείου στο Καστέλλι, όχι μόνο για λόγους ιστορικότητας αλλά και για λόγους ουσίας και απρόσκοπτης απονομής της Δικαιοσύνης, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση