HomeHL-Lifestyle«Βόμβα» για Χάρι και Μέγκαν: «Είναι απελπισμένοι» – Έχουν κρυφή ατζέντα;

«Βόμβα» για Χάρι και Μέγκαν: «Είναι απελπισμένοι» – Έχουν κρυφή ατζέντα;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ που ευχήθηκαν στον Βασιλιά Κάρολο για τα 75α γενέθλια θα μπορούσαν να έχουν μια κρυφή ατζέντα: να θέλουν τα μετρητά της βασιλικής οικογένειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex φέρεται να τηλεφώνησαν στον μονάρχη την Τρίτη και η ηθοποιός του “Suits” φέρεται να έδειξε στον Κάρολο ένα βίντεο με τα παιδιά τους Archie, 4, και Lilibet, 2, να τραγουδούν το “Happy Birthday” στον παππού τους.

Όμως, ο δημοσιογράφος της Daily Mail Diary, Richard Eden, ισχυρίζεται ότι η απροσδόκητη κίνηση του Χάρι και της Μέγκαν είναι μια «απελπισμένη» προσπάθεια να έχουν ξανά πρόσβαση στα χρήματα της βασιλικής οικογένειας.

«Για μένα, μυρίζει απόγνωση, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θέλουν να επιστρέψουν στο βασιλικό μαντρί», είπε ο Eden την Πέμπτη στο «Palace Confidential» της Mail.

Ο Eden συνέχισε: «Δεν βλέπουμε πλέον την Μέγκαν να στέλνει βίντεο στον πατέρα της – αλλά όταν πρόκειται για τον βασιλιά, το κάνουν. Φαίνονται πολύ πρόθυμοι να διατηρήσουν τη σχέση με την βασιλική οικογένεια. Είναι προσοδοφόρο».

Ο Eden σημείωσε επίσης ότι η Telegraph, η οποία έλαβε μια λεπτομερή περίληψη του τηλεφωνήματος που έγινε, αναφέρει ότι ο Χάρι και ο βασιλιάς Κάρολος θα μιλήσουν ξανά την επόμενη εβδομάδα.

Η New York Post επικοινώνησε με τους αντιπροσώπους του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για σχόλια. Από τότε που παραιτήθηκαν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν υπογράψει συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Apple, το Netflix και το Spotify.

Η Μαρκλ προανήγγειλε την επιστροφή της στο Χόλιγουντ την Πέμπτη ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί στην εκδήλωση Power of Women του Variety στο Λος Άντζελες.

«Έχουμε τόσα πολλά συναρπαστικά πράγματα στο πλατό. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να τα ανακοινώσουμε, αλλά είμαι πραγματικά περήφανη για αυτό που δημιουργούμε», είπε μεταξύ άλλων.

 

enikos.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση