HomeHL-LifestyleΝτέιβιντ Σουίμερ: Ο Ρος από τα «Φιλαράκια» για τον Μάθιου Πέρι – «Είχες γενναιόδωρη καρδιά»

Ντέιβιντ Σουίμερ: Ο Ρος από τα «Φιλαράκια» για τον Μάθιου Πέρι – «Είχες γενναιόδωρη καρδιά»

«Σε ευχαριστώ για δέκα απίστευτα χρόνια με γέλιο και δημιουργικότητα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο παλαιοντολόγος της σειράς «Φιλαράκια», ο Ρος, αναδύθηκε από το πένθος του για να αποτίσει φόρο τιμής στον αγαπημένο του φίλο, Μάθιου Πέρι. Ο κατά κόσμον Ντέιβιντ Σουίμερ με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε για την απώλεια του κωμικού ηθοποιού.

Ο Ρος γράφει για τον Τσάντλερ

Πάνε δυο εβδομάδες που έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια ο Μάθιου Πέρι και ένας ένας οι αγαπημένοι του στενοί για τόσα χρόνια συνεργάτες, οι φίλοι του που ήταν πια μια οικογένεια, τον αποχαιρετούν συγκινητικά ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Μοιράστηκαν τόσες ξεκαρδιστικές σκηνές μαζί στον τηλεοπτικό αέρα ο Ντέιβιντ Σουίμερ και ο Μάθιου Πέρι, αντάλλαξαν τόσες ατάκες που έχουν μείνει μνημειώδεις στους θαυμαστές που τους αγάπησαν, αλλά και στους καινούριους που τους ανακαλύπτουν τώρα.

Η χημεία των καλών κωμικών δεν θα αρκούσε για να εξηγήσει αυτή την παγκόσμια επιτυχία, χρειαζόταν και λίγο από το υλικό των ονείρων και της αγάπης για να απογειωθεί η σειρά, όπως και έγινε.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο κωμικό σου συγχρονισμό και την υποδοχή του αστείου»

Υποδειγματικός κωμικός

Οι αμήχανες στιγμές του Ρος και του Τσάντλερ, η ανθρωπιά που έδιναν στους ρόλους τους, έκαναν τον καθέναν από μας να μπορεί να ταυτιστεί εύκολα μαζί τους και να τους αγαπήσει για τα ειδύλλια που αποτύγχαναν, για τις προσδοκίες τους που καταρρίπτονταν θεαματικά, όπως και στην πραγματική ζωή. Τηλεοπτικοί ήρωες με ανθρώπινη καρδιά κι αισθήματα.

Τι μοιράστηκε, λοιπόν, ο Ντέιβιντ Σουίμερ με τα 7,8 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Instagram; Μα, αυτή την αγάπη…

«Αυτή η φωτογραφία είναι από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να πενθώ ταυτόχρονα»

Σύννεφα με… παντελόνια

Ξεκίνησε αποκαλώντας τον με το υποκοριστικό «Μάττι» και συνέχισε με τα δικά του λόγια μέσα από την καρδιά του, αλλά και με μια φωτογραφία στην ανάρτηση από τις εμβληματικές του κωμικού διδύμου.

Συνέχισε ο… Ρος με τις δικές του συγκινητικές λέξεις: «Σε ευχαριστώ για δέκα απίστευτα χρόνια με γέλιο και δημιουργικότητα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο κωμικό σου συγχρονισμό και την υποδοχή του αστείου. Μπορούσες να πάρεις μια ευθεία γραμμή ενός διαλόγου και να την στριφογυρίσεις με τη δική σου πρωτοβουλία, φτιάχνοντας κάτι απολύτως δικό σου, εντελώς αυθεντικό και απρόσμενα αστείο που ακόμη εκπλήσσει.

Και είχες καρδιά, με την οποία ήσουν γενναιόδωρος και τη μοιραζόσουν με μας, έτσι μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι μεταξύ τους αγνώστους.

Αυτή η φωτογραφία είναι από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να πενθώ ταυτόχρονα.

Φαντάζομαι ότι είσαι εκεί πάνω, κάπου τέλος πάντων, με λευκό κοστούμι, τα χέρια σου στις τσέπες και κοιτάζεις γύρω», και ολοκληρώνει την ανάρτησή του ο Ντέιβιντ Σουίμερ με μια φράση σε εισαγωγικά που θα μπορούσε να την λέει ο Τσάντλερ, «Λες, να υπάρχουν ακόμη εκεί έξω σύννεφα;».

 

in.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση