HomeHL-LifestyleΗ Κιμ Καρντάσιαν τρολάρει την Κέιτ Μίντλετον με μια φωτογραφία

Η Κιμ Καρντάσιαν τρολάρει την Κέιτ Μίντλετον με μια φωτογραφία

«Στο δρόμο για να βρω την Κέιτ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας και έχει εξαφανιστεί μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη. Θεωρίες συνωμοσίας δεν έχουν πάψει να κυκλοφορούν με τα χειρότερα σενάρια να κυριαρχούν σχετικά με την υγεία της.

Η Κιμ Καρντάσιαν θέλησε να συμμετάσχει στον πανικό που κυριαρχεί στα social media, αλλά με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Αποφάσισε με μια φωτογραφία να τρολάρει την Κέιτ Μίντλετον! Συγκεκριμένα η τηλεοπτική προσωπικότητα ενημέρωσε τους followers της, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πώς «ψάχνει» την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Φωτογραφίζεται με εφαρμοστό παντελόνι καμπάνα και βαρύτιμα κοσμήματα δίπλα στο θηριώδες τζιπ της. «Στο δρόμο για να βρω την Κέιτ» αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης του Σαββάτου η Κιμ Καρντάσιαν.

Η ανάρτηση με τις επίμαχες φωτογραφίες έχει ήδη 1,1 εκατ. «μου αρέσει» και πάνω από 8.700 σχόλια. Λογικό, αφού η Καρντάσιαν έχει 364 εκατ. ακολούθους, ιλιγγιώδης αριθμός που ξεπερνά τον αμερικανικό πληθυσμό!

Η ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν:

Οι νέες θεωρίες συνωμοσίας

Η νέα θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες κι έχει προκαλέσει πανικό στα social media αναφέρει πως η Πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Αυτή η νέα φήμη ήρθε στο φως μέσα από ένα βίντεο στο TikTok που υποστηρίζει ότι γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Φυσικά και η συγκεκριμένη φημολογία έγινε πιο έντονη μετά την αποκάλυψη ότι η πρώτη επίσημη φωτογραφία της που δημοσιεύτηκε μετά από καιρό, ήταν αλλοιωμένη.

Σύμφωνα μάλιστα με μια Ισπανίδα δημοσιογράφο ονόματι Camila Segovia, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική και μάλιστα σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν μπορεί να μιλήσει, ούτε να θυμηθεί το όνομά της.

Η συγκεκριμένη φήμη φαίνεται πως δεν έχει καμία εγκυρότητα, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που αμφισβητούν ακόμα και την ύπαρξη της λεγόμενης Ισπανίδας δημοσιογράφου.

in.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση