HomeHL-LifestyleJennifer Aniston και John Ham έβαλαν «φωτιά» στο Morning Show με την ερωτική τους σκηνή

Jennifer Aniston και John Ham έβαλαν «φωτιά» στο Morning Show με την ερωτική τους σκηνή

H νέα σεζόν ξεκίνησε δυναμικά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η νέα σεζόν του Morning Show, της επιτυχημένης σειράς στην οποία πρωταγωνιστούν η Jennifer Aniston και η Reese Witherspoon, άρχισε να stream-αρει στο Apple TV και το τελευταίο επεισόδιο προκάλεσε… φρενίτιδα.

Χθες (11.10.2023) βγήκε στον «αέρα» του Apple TV το 6ο επεισόδιο του Morning Show και σε αυτό η Jennifer Aniston, Alex Levi στη σειρά, περνά μια νύχτα πάθους με τον Paul Marks (τον οποίο υποδύεται ο John Hamm). Και η ερωτική σκηνή τους προκάλεσε χαμό στο twitter (νυν X).

Στη σκηνή η Τζένιφερ Άνιστον είναι εντελώς γυμνή, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν για το γυμνασμένο σώμα της. Όχι πως τα αποθεωτικά σχόλια για τον Τζον Χαμ πάνε… πίσω.

«Μετά το σημερινό επεισόδιο, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το να βλέπω μια ρομαντική κωμωδία με την Jennifer Aniston και τον Jon Hamm δεν είναι επιθυμία, είναι ΑΝΑΓΚΗ» έγραψε κάποιος στα social media.

Ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Θεέ μου! Η Τζένιφερ Άνιστον! Morning Show ευχαριστώ για αυτή τη σκηνή ανάμεσα στην Άλεξ και τον Πολ! Jen Ani είναι τόοοοσο καυτή!» έγραψε ένας άλλος.

«Πρόκειται για μια αμοιβαία, γνήσια αγάπη. Και γι’ αυτό επιλέξαμε να μην κάνουμε τη σκηνή του σεξ πιο “επιθετική”. Θέλαμε να κοιτάξουμε ο ένας τα μάτια του άλλου, να βρούμε το τρυφερό κέντρο της σκηνής. Αυτή η πρώτη, η βαθιά, η συναισθηματική σύνδεση. Δύο άνθρωποι που απλώς κοιτάχτηκαν και παρασύρθηκαν από τη στιγμή», δήλωσε στο Variety η σκηνοθέτης του Morning Show, Mimi Leder.

«Ήταν ένα κλειστό σκηνικό και δύο ηθοποιοί κατανοούσαν τη φύση της αφήγησης και ήταν πολύ μεγάλο μέρος της. Θέλαμε να είναι ευαίσθητο. Θέλαμε να είναι σέξι. Θέλαμε να είναι ενήλικο. Θέλαμε να είναι συναισθηματικό. Πραγματικά αφέθηκαν ελεύθεροι. Είναι σπουδαίοι ηθοποιοί. Και ορίστε», σημείωσε.

Στη σειρά, η Άλεξ παίρνει συνέντευξη από τον Πολ και τα πράγματα… κλιμακώνονται πολύ γρήγορα μεταξύ τους!

Είναι η πρώτη ερωτική σκηνή της Τζένιφερ Άνιστον στην καριέρα της!

newsit.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση