HomeHL-LifestyleΤζένιφερ Άνιστον: Οι φανς της αντιδρούν για την εμφάνισή της

Τζένιφερ Άνιστον: Οι φανς της αντιδρούν για την εμφάνισή της

«Το πρόσωπό της είναι περίεργο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τζένιφερ Άνιστον δέχθηκε την κριτική ορισμένων θεατών, που παραπονέθηκαν ότι είναι δύσκολο να την παρακολουθήσουν, εξαιτίας αισθητικών επεμβάσεων που υποστηρίζουν ότι έχει κάνει στο πρόσωπό της

Στο στόχαστρο αρνητικών σχολίων βρέθηκε η Τζένιφερ Άνιστον με αφορμή τον νέο κύκλο της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός δέχθηκε την κριτική ορισμένων θεατών, που παραπονέθηκαν ότι είναι δύσκολο να την παρακολουθήσουν, εξαιτίας αισθητικών επεμβάσεων που υποστηρίζουν ότι έχει κάνει στο πρόσωπό της.

«Παρακολουθώ τη νέα σεζόν του «The Morning Show» & δεν μπορώ να ξεπεράσω το πρόσωπο της Τζένιφερ Άνιστον! Τι έκανε; … το έκανε σχεδόν αγνώριστο & περίεργο», έγραψε χρήστης της πλατφόρμας Χ.

«Μοιάζει με φρικιό, δεν μπορώ να την βλέπω πια και κάποτε αγαπούσα την Τζένιφερ Άνιστον. Το να κάνεις επέμβαση και να χαλάς το πρόσωπό σου δεν είναι το ίδιο πράγμα», σχολίασε άλλος χρήστης.

«Δεν έχω ιδέα τι έκανε στον εαυτό της, αλλά αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν ότι θα είναι νέοι για πάντα;», δήλωσε φαν.

«Απλά θέλω η Τζένιφερ Άνιστον να ξέρει ότι είναι όμορφη και ότι δεν χρειάζεται να βελτιώνει/απο-γηράζει το πρόσωπό της με τον τρόπο που το έχει κάνει», έγραψε ένας άλλος.

Ένας ειδικός συμφώνησε με τους χρήστες των social media λέγοντας στη New York Post ότι η Τζένιφερ Άνιστον «σίγουρα έχει κάνει χειρουργική επέμβαση».

Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός Δρ. Σαμ Ριζκ εξήγησε: «Βελτίωσε τα μάγουλα, τις παρειές και το λαιμό της. Και τα μάτια της φαίνονται ανανεωμένα και αυτό είναι κάτι παραπάνω από μπότοξ». Εξήγησε επίσης ότι πιστεύει πως η Άνιστον έκανε «βαθύ λίφτινγκ προσώπου», «το οποίο ανυψώνει περισσότερο τον ιστό γύρω από το σαγόνι και τα μάγλουλα» και βλεφαροπλαστική, χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του περιττού δέρματος γύρω από τα βλέφαρα.

«Πολλοί ασθενείς όταν περνάνε τα 50 αναζητούν αυτές τις χειρουργικές επεμβάσεις για να επιτύχουν ένα πιο σφιχτό σαγόνι», εξήγησε. Και πρόσθεσε: «Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα σχετικά με τη γήρανση είναι όταν αρχίζουμε να το παρατηρούμε γύρω από τη γραμμή του σαγονιού και αρχίζουμε να αποκτούμε μάγουλα και χαλαρό λαιμό».

Ειρωνία; Η Άνιστον στο παρελθόν έχει ταχθεί κατά της αισθητικής χειρουργικής.

«Υπάρχει αυτή η πίεση στο Χόλιγουντ, να είσαι αιώνιος. Νομίζω ότι αυτό στο οποίο έχω γίνει μάρτυρας, είναι, να βλέπω γυναίκες να προσπαθούν να παραμείνουν αγέραστες. Είμαι ευγνώμων που μαθαίων από τα λάθη τους, γιατί δεν κάνω ενέσεις στο πρόσωπό μου», δήλωνε το 2015 η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

Το 2007 παραδέχθηκε ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη της: «Έκανα διόρθωση (ενός αποκλίνοντος διαφράγματος) – το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Κοιμήθηκα σαν μωρό για πρώτη φορά μετά από χρόνια», είχε σχολιάσει η Άνιστον. «Όσον αφορά όλες τις άλλες (φήμες), όσο βαρετό και αν ακούγεται, εξακολουθεί να είναι δικό μου. Όλα. Εξακολουθούν να είναι δικά μου» είχε τονίσει.

Το 2018 εκπρόσωπος της Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε στο Us Weekly ότι έκανε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, «για να διορθώσει ένα αποκλίνον διάφραγμα που είχε γίνει λανθασμένα πριν 12 χρόνια».

Ωστόσο, η ηθοποιός δήλωνε την αντίθεσή της με το να «πειράζει» άλλα μέρη του προσώπου της και πως «η καρδιά της ραγίζει» για τις διασημότητες που πήραν την απόφαση να το κάνουν.

«Σκέφτομαι, «Θεέ μου, αν ήξερες πόσο μεγαλύτερη φαίνεσαι». Προσπαθούν να σταματήσουν το ρολόι και το μόνο που μπορείς να δεις είναι ένα ανασφαλές άτομο που δεν αφήνει τον εαυτό του απλά να γεράσει», έλεγε η σταρ.

Φαίνεται πάντως πως οι δηλώσεις τις αυτές έχουν γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς το κοινό της έχει αρχίσει αν την επικρινει για τις ίδιες ακριβώς πράξεις.

newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση