HomeHL-LifestyleΤζένιφερ Άνιστον: Τι δουλειά θα ήθελε να κάνει αν δεν είχε γίνει ηθοποιός 

Τζένιφερ Άνιστον: Τι δουλειά θα ήθελε να κάνει αν δεν είχε γίνει ηθοποιός 

 Η εξομολόγησή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τζένιφερ Άνιστον λέει ότι θα ήταν διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων αν δεν είχε ασχοληθεί με την υποκριτική. «Ανθίζω κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας» παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε ανοικτά για ένα πάθος της που μπορεί να είχε μετατραπεί σε καριέρα αν δεν είχε επιλέξει να γίνει ηθοποιός. «Μου αρέσει να διακοσμώ σπίτια και να δημιουργώ χώρους», εξομολογήθηκε η 54χρονη «Ρέιτσελ» από τα «Φιλαράκια», κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης στην «Wall Street Journal».

«Εσωτερικός σχεδιασμός. Μου αρέσει να συνδυάζω σπίτια και να δημιουργώ χώρους. Μπορώ να μπω σε ένα σπίτι και να δω τι χρειάζεται. Και είναι μια διασκεδαστική διαδικασία. Κάποιοι το φοβούνται. Μπορεί να διαλύσει σχέσεις. Εγώ ευημερώ κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας» παραδέχθηκε η σταρ του Χόλιγουντ.

Το 2019, η ηθοποιός του The Morning Show έδειξε το προσωπικό της στυλ διακόσμησης όταν άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο Λος Άντζελες στους New York Times. Η Aniston μοιράστηκε στο παρελθόν το ακίνητο των 21 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel Air με τον πρώην σύζυγό της Justin Theroux πριν το ζευγάρι χωρίσει τον Φεβρουάριο του 2018.

Σε φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο Instagram από τις στυλίστριες της Άνιστον, τις αδερφές Nina και Clare Hallworth, οι θαυμαστές έριξαν μια εσωτερική ματιά στο σπίτι της ηθοποιού που είναι βυθισμένο στο πράσινο.

Η ηθοποιός εμφανίζεται μεταξύ άλλων να κάθεται σε ένα δερμάτινο ανάκλιντρο πάνω από ένα λευκό χαλί καθώς ποζάρει με τον σκύλο της Clyde σε μια λήψη. Σε άλλο στιγμιότυπο δείχνει το σαλόνι της, το οποίο διαθέτει μοντέρνα έπιπλα και καλαίσθητους πίνακες σε έναν ασπρόμαυρο συνδυασμό χρωμάτων.

Η σταρ του Murder Mystery μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το στυλ της στο Architectural Digest το 2018, αποκαλύπτοντας ότι όταν πρόκειται για τη διακόσμηση «το σέξι είναι σημαντικό, αλλά η άνεση είναι απαραίτητη».

Η ηθοποιός αγόρασε το ακίνητο του 1965 το 2011 για 21 εκατομμύρια δολάρια και παραδέχθηκε ότι, στην αρχή, το σπίτι ήταν «ό,τι πιο μακριά από αυτό που ήθελε» αισθητικά. Εργάστηκε σε ανακαινίσεις για δύο χρόνια με τον Theroux και τον επί χρόνια διακοσμητή της Stephen Shadley και τελικά το μετέτρεψε στο τέλειο καταφύγιό της.

Αφού σχεδίασε μόνη της το προηγούμενο σπίτι της, η Άνιστον είχε εξομολογηθεί ότι το να δουλεύει μαζί με τον σύζυγό της εκείνη την εποχή ήταν μια μικρή πρόκληση. «Ο Justin ήθελε οπωσδήποτε να συμμετάσχει, οπότε υπήρχε μια καμπύλη μάθησης για μένα σχετικά με το πώς να συμπεριλάβω μια άλλη φωνή στη διαδικασία σχεδιασμού», παραδέχτηκε. «Για παράδειγμα, κατάλαβα ότι λέγοντας αμέσως «Όχι!» η οποιαδήποτε πρόταση δεν είναι η πιο συνεργατική κίνηση».

Η σταρ αποκάλυψε επίσης στο ρεπορτάζ πόσο σημαντικό έχει γίνει γι ‘αυτήν να έχει μια βάση σε ένα σπίτι, μετά από χρόνια που ήταν εν κινήσει. «Υπήρχε μια εποχή που νόμιζα ότι υπήρχε κάτι ρομαντικό στο να σηκώνομαι και να πηγαίνω κάπου αλλού κάθε τρεις μήνες. Τώρα γίνομαι πιο συγκεκριμένη για τα έργα που αναλαμβάνω», είπε, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει πουθενά αλλού που να θέλει να είναι»

newsbomb.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση