HomeHL-9Μάθιου Πέρι: Ατύχημα που προκλήθηκε από κεταμίνη η επίσημη αιτία θανάτου του

Μάθιου Πέρι: Ατύχημα που προκλήθηκε από κεταμίνη η επίσημη αιτία θανάτου του

Ο Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού των «Friends» Μάθιου Πέρι η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Αντζελες ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του από λήψη κεταμίνης και πνιγμό.

Εκπρόσωπος του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες δήλωσε: «Το Τμήμα Ιατροδικαστών της κομητείας του Λος Άντζελες (DME) προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης.

Η έκθεση του ιατροδικαστή προσθέτει ότι ο Πέρι λάμβανε κεταμίνη για τη θεραπεία του άγχους και της κατάθλιψης. Επειδή η τελευταία λήψη για τη θεραπεία είχε γίνει 1,5 εβδομάδα πριν από τον θάνατό του και επειδή η ουσία ανιχνεύεται μόνο για λίγες ώρες μετά τη λήψη της, η έκθεση καταλήγει ότι η κεταμίνη στο σώμα του δεν προερχεται από τη θεραπεία.

Στους παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατο του Μάθιου Πέρι περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα».

Ο Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου και ο θάνατός του συγκλόνισε τον κόσμο της σόουμπιζ.

Πριν από λίγες ημέρες η διάσημη ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια του, Τζένιφερ Άνιστον, μίλησε για την απώλεια του Μάθιου Πέρι για πρώτη φορά στο περιοδικό «Variety».

«Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Ξαναέβρισκε τη φόρμα του. Ήταν ευτυχισμένος, αυτό ξέρω μόνο», είπε συγκινημένα ενώ η συμπρωταγωνίστρια της στο «The Morning Show» Ρις Γουίδερσπουν της κρατούσε το χέρι. «Εκείνο το πρωί είχαμε ανταλλάξει μηνύματα. Δεν πονούσε, δεν ζοριζόταν. Ήταν χαρούμενος».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο κόσμος ελπίζει να τον θυμάται «όπως θα ήθελε εκείνος», έναν άνθρωπο που έζησε καλά και βοήθησε και άλλους.

«Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι ήταν πραγματικά υγιής και προσπαθούσε να είναι υγιής. Προσπαθούσε τόσο σκληρά. Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει. Φίλε, μας έκανε να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια», συνέχισε η σταρ.

Ο Πέρι έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών. Ταυτίστηκε με τον ρόλο του ως Τσάντλερ Μπινγκ στα 236 επεισόδια των «Friends» μαζί με την Άνιστον και τους Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ Λε Μπλανκ και Ντέβιντ Σουίμερ.

«Είναι τόσο όμορφο», δήλωσε η Άνιστον για την «έκρηξη» αγάπης από τους θαυμαστές του.

«Ελπίζω να ξέρει ότι τον αγάπησαν με έναν τρόπο που δεν το είχε πιστέψει ποτέ ο ίδιος», πρόσθεσε.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση