HomeΚΡΗΤΗΜετάλλιο για αθλητή του Ηρακλείου στην ξιφασκία

Μετάλλιο για αθλητή του Ηρακλείου στην ξιφασκία

Ο Φώτης Μήνος του ΑΟ Θησέας Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρώτο μετάλλιο της νέας αγωνιστικής χρονιάς έφερε στον ΑΟ Θησέας Ηρακλείου ο έφηβος αθλητής του συλλόγου Φώτης Μήνος στο «1ο κύπελλο Πυλαίας – Πανοράματος» με διοργανωτή τον ΑΟΞ Πυλαίας, υπό την αιγίδα της ΕΟΞ, το πρώτο κύπελλο για την κατηγορία των νέων ανδρών και νέων γυναικών (U20) στο ξίφος μονομαχίας. Τα ξίφη και των τριών όπλων διασταυρώθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και εξωτερικό το Σαββατοκύριακο 23-24/9. Ένα γεμάτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για την Ελληνική ξιφασκία με την παρουσία του ΑΟ Θησέας Ηρακλείου να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή.

Ο αθλητής του συλλόγου Φώτης Μήνος, μετά από την καλοκαιρινή του προετοιμασία σε camp ξιφασκίας στο εξωτερικό και την Ελλάδα, μπήκε με το δεξί στην αγωνιστική περίοδο καθώς ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, φτάνοντας αήττητος στον ημιτελικό όπου τον σταμάτησε ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος ( ΑΟ Αρίστων Παιανίας).

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, έγινε παράλληλα με τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη και το 1ο κύπελλο βετεράνων στο ξίφος μονομαχίας  στο ΟΑΚΑ, όπου το σύλλογο εκπροσώπησαν οι Μιχάλης Βελονάκης και Στέφανος Λιβέρης κατακτώντας την 7η και 14η θέση αντίστοιχα ανάμεσα σε μικτές ηλικίες.

Άξιος συγχαρητηρίων για το δυναμικό ξεκίνημα των αθλητών, ο προπονητής του συλλόγου κος Μιχάλης Πασσαδάκης, οποίος στοχεύει σε μια ακόμα δυναμική παρουσία των αθλητών και αθλητριών του στο 1ο κύπελλο ξίφους μονομαχίας παμπαίδων/παγκορασίδων/ανάπτυξης και στο 1ο κύπελλο ξίφους μονομαχίας εφήβων/νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 30/10 και 1/11 στη Βάρη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση