HomeΚΡΗΤΗΑπό το Ηράκλειο οι Κυπελλούχοι εφήβων και ανάπτυξης Ξίφους Μονομαχίας

Από το Ηράκλειο οι Κυπελλούχοι εφήβων και ανάπτυξης Ξίφους Μονομαχίας

Δείτε ποιοι είναι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Φώτης Μήνος, ο 14χρονος αθλητής του ΑΟ Θησέας – ξιφασκία μετά το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των νέων ανδρών και νέων γυναικών (U20) στο ξίφος μονομαχίας το Σαββατοκύριακο 23-24/9, κατέκτησε την πρώτη θέση και το κύπελλο στην κατηγορία U17 την Κυριακή 1/10 στους αγώνες που διοργάνωσε η Λέσχη Οπλομαχίας Βάρης υπό την αιγίδα της ΕΟΞ.

Ο αθλητής νίκησε στον ημιτελικό τον 13χρονο Αχιλλέα Αντωνίου (ΑΟΦΙΨ Ίριδα) με 15-12 και στη συνέχεια κατέκτησε τον κύπελλο στον τελευταίο, καθοριστικό πόντο (15-14) κόντρα στο Χρήστο Ιάσονα Παλυβό (ΛΟ Βάρης). Η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε πολύ δυνατά για τον αθλητή ξιφασκίας που βλέπει τους κόπους του να ευδοκιμούν τόσο με την κατάκτηση του κυπέλλου όσο και με την είσοδο του στις προεθνικές ομάδες εφήβων.

Την Παρασκευή 29/9, ο Αντώνης Κουτεντάκης κατέκτησε την 1η θέση στους αγώνες ανάπτυξης και πήρε το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας τη δυναμική του για το μέλλον.

Το Σάββατο 30/9 πραγματοποιηθήκαν οι αγώνες κυπέλου ξίφους μονομαχίας στις κατηγορίες παμπαίδων/ παγκορασίδων όπου οι αθλητές/τρια του συλλόγου κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – U13

Νίκος Παπαδάκης – 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο

Ευάγγελος Ομηρόλης – 5η θέση

Αλέξανδρος Ορφανός – 11η θέση

Μορφέας Γεωργακόπουλος – Παπαδόπουλος – 34η θέση.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ– U13

Μάγια Γκέκα – 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΕΦΗΒΟΙ – U17

Μιχάλης Κουμαντάκης – 46η θέση

Στέλιος Φουστανάκης – 62η θέση

Γιώργος Σαϊτάκης – 67η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή και στους προπονητές του συλλόγου για τη δυναμική παρουσία τους στους αγώνες και την εκπροσώπηση του νησιού και της πόλης μας σε αθλητικές διοργανώσεις ξιφασκίας σε όλη την Ελλάδα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση