HomeΣΠΟΡΑσημένιος ο Φώτης Μήνος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξιφασκίας Νέων Ανδρών

Ασημένιος ο Φώτης Μήνος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξιφασκίας Νέων Ανδρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά την κούραση του Σαββατοκύριακου, 14 & 15 Οκτωβρίου στη Βουδαπέστη, ο αθλητής του ΑΟ-Θησέας Ηρακλείου κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο Κύπελλο Νέων Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

Αρχικά στις 14 Οκτωβρίου στους αγώνες που έγιναν στην Βουδαπέστη ανάμεσα σε 274 αθλητές από όλο τον κόσμο και στο αγώνισμα του ξίφους Μονομαχίας Εφήβων, ο Φώτης Μήνος (ΑΟ Θησέας Ηρακλείου) κατάφερε  να κατακτήσει την 104η θέση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Τσώκας (ΟΞΙΦ– Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας) κατάφερε την είσοδο του στους «64» καλύτερους, χάνοντας στις λεπτομέρειες τον αγώνα για τους 32 από τον Ερς, ενώ οι 4 Έλληνες αθλητές την Κυριακή 15 Οκτωβρίου αγωνίστηκαν στο ομαδικό κομμάτι εκπροσωπώντας την Χώρα μας κατακτώντας τη 34η θέση ανάμεσα σε 55 ομάδες.

athlitis-aothiseas

Τα τελικά αποτελέσματα αθλητές της Ελληνικής Ξιφασκία στη Βουδαπέστη είχαν ως εξής:

47ος – Βασίλης Τσώκας (ΟΞΙΦ – Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας)

104ος – Φώτης Μήνος (ΑΟ Θησέας Ηρακλείου)

162ος – Αλέξανδρος Τουρμάν (ΑΟΦΙΨ Ίριδα)

271ος – Σταύρος Ιτσάνης (ΟΣ Κηφισιάς)

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, ο ΑΟ Θησέας – Ηρακλείου εκπροσωπήθηκε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Νέων Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ από τους Φώτη Μήνο και Στέλιο Φουστανάκη.

Σε μια εξαιρετική εμφάνιση ο αθλητής του συλλόγου Φώτης Μήνος, κατάφερε και ανέβηκε για 3η συνεχόμενη φορά στο βάθρο, χάνοντας με 15–12 στον τελικό από τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο (Αρίστων Παιανίας), κατακτώντας έτσι τη 2η θέση.

Ο Στέλιος Φουστανάκης παρα το δυναμικό παρών και την προσπάθεια που κατέβαλε, δε κατάφερε να περάσει το γύρο των πουλ και κατέκτησε τη 40η θέση.

Συγχαρητήρια πολλά στους αθλητές μας καθώς και στο προπονητικό team για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που φέρνουν καθώς και για τη δυναμική παρουσία τους στους αγώνες και την εκπροσώπηση του νησιού και της πόλης μας σε αθλητικές διοργανώσεις ξιφασκίας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στο mail του συλλόγου [email protected]  καθώς και στις σελίδες μας στο Instagram: aothiseas_fencing και στο facebook https://www.facebook.com/aothiseas.gr .

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση