HomeHL-SportsΜια ανάσα από τη Λάτσιο ο Χρήστος Μανδάς!

Μια ανάσα από τη Λάτσιο ο Χρήστος Μανδάς!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Λάτσιο έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον ΟΦΗ για την απόκτηση του Χρήστου Μανδά και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της νέας γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μανδά, ο οποίος έκλεψε την παράσταση με τις περσινές του εμφανίσεις στον ΟΦΗ και φέτος το καλοκαίρι το όνομά του μπήκε σε αρκετές λίστες, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων.

Ο Χρήστος Μανδάς, λοιπόν, ετοιμάζεται για μεταγραφή στην «αιώνια πόλη», καθώς η Λάτσιο βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Ο 21χρονος Μανδάς κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ απέκτησε έτσι όλα τα φόντα ώστε να βρίσκεται στο μεταγραφικό… κάδρο μεγάλων ομάδων.

Ο νεαρός και διεθνής γκολκίπερ όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του το Gazzetta είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα της καριέρας του και να ενταχθεί στην ιταλική Λάτσιο.

Ο Μανδάς έχει καταγράψει 29 ματς με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Έχει επίσης φορέσει τη φανέλα του Ατρόμητου σε 33 αναμετρήσεις.

ikona_viber_2023-08-28_23-59-13-740

Οι πληροφορίες του Gazzetta από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι λατσιάλι έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου η συμφωνία να ολοκληρωθεί και ο 21χρονος τερματοφύλακας να ενταχθεί στο σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι!

Οι τελικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα, ενώ πιθανό/ορατό το ενδεχόμενο να μείνει στο «Γεντί Κουλέ» για μία σεζόν, την τρέχουσα, με τη μορφή του δανεισμού από τους Ρωμαίους, να τον αφήσουν δηλαδή στο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση