HomeHL-SportsΧρήστος Μανδάς:«Είχα στο μυαλό μου ότι θα επιστρέψω δανεικός στον ΟΦΗ»-Video-

Χρήστος Μανδάς:«Είχα στο μυαλό μου ότι θα επιστρέψω δανεικός στον ΟΦΗ»-Video-

Ο Χρήστος Μανδάς μίλησε για την μεταγραφή του στην Λάτσιο και το πως βρέθηκε από το Ηράκλειο στη Ρώμη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μιλώντας στους Betarades, ο Χρήστος Μανδάς αναφέρθηκε στην μεταγραφή του από τον ΟΦΗ στην Ρώμη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήξερε ότι θα επιστρέψει δανεικός στο Ηράκλειο.

Ο Έλληνας γκολκίπερ περιέγραψε με αρκετές λεπτομέρειες την μεταγραφή του στην Ιταλία:

«Οφείλω πολλά στον κ.Μπούση, τον κ.Λυσάνδρου και στον μάνατζέρ μου.

Εκαναν τα πάντα για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Ηρθα με μία αλλαξιά στη Ρώμη, παίζουμε στην Τρίπολη, έχουμε χάσει 3-0 και στο μυαλό μου έχω μόνο πως θα γυρίσει το κλίμα, ήμασταν στενοχωρημένοι.

Την επόμενη μέρα σκάει τηλέφωνο και μου λένε πως υπάρχει πιθανότητα αύριο να ταξιδέψουμε για τη Ρώμη. Εγώ δεν το πίστευα.

Εγώ έκανα προπόνηση, ανεβαίνω στα αποδυτήρια και μου λένε όλοι άντε συγχαρητήρια, λέω τι μου λέτε;

Δεν είχα πει τίποτα σε κανένα, αλλά είχε γραφτεί παντού. Ηταν τελείως ξαφνικό ούτε πράγματα είχα φτιάξει.

Πήρα τα παπούτσια και τα γάντια μήπως χρειαστεί να με βγάλουν φωτογραφία. Ημουν σίγουρος πως θα επιστρέψω, παίζαμε με τον ΠΑΟΚ. Θα προλάβαινα 1-2 προπονήσεις πριν από τον ΠΑΟΚ.

Δεν έχω μιλήσει με τη Λάτσιο, αλλά ήξερα πως ο προπονητής τερματοφυλάκων είχε δώσει εντολή από πέρυσι, αλλά δεν ήξερα πως έχουν φύγει οι άλλοι δύο τερματοφύλακες. Πήγα στη Ρώμη με τον κ.Λυσάνδρου και με τον πατέρα μου.

Πάμε με το βανάκι στο προπονητικό, περιμέναμε απ’ έξω από τα γραφεία. Περίμενα, περίμενα, δεν έβγαινε κανείς. Κι όποιος έβγαινε ξεφυσούσε. Ο κ.Σάρι κι ο προπονητής τερματοφυλάκων με ήθελαν από τώρα.

Ο κ.Λυσάνδρου, ο οποίος με αγαπάει σαν πατέρας μου, ήρθε μαζί για να λύσει αυτό το θέμα, δηλαδή ότι θα επιστρέψω στον ΟΦΗ ως δανεικός.

Τρεις μέρες κράτησαν οι διαπραγματεύσεις και τρεις μέρες εγώ περίμενα να πάω για ιατρικά.

Ο κ.Λυσάνδρου κι ο μάνατζέρ μου έκαναν το καλύτερο για μένα γιατί σκέφτηκαν πάνω απ’ όλα το καλό το δικό μου.

Για μένα θα ήταν καλύτερο να μείνω εδώ όπως κι έγινε για να εγκληματιστώ, να μάθω τις τακτικές, να μάθω τη γλώσσα. Μου είχε κάτσει καλά η ιδέα πως θα γυρίσω στον ΟΦΗ δανεικός.

Η ιδέα που είχα στο μυαλό μου είναι ότι θα επιστρέψω στον ΟΦΗ.

Από τότε που ήρθα στη Ρώμη δεν έχω ξαναφύγει, δεν έχω πάει να δω τους γονείς μου, ήρθαν αυτοί εδώ».

Παράλληλα, ο Μανδάς μίλησε και για την πρώτη του προπόνηση με την Λάτσιο, αλλά και για τον ρόλο του Μάρκο Μπάκιτς:

«Πάω στην πρώτη προπόνηση στη Λάτσιο και λέω στον εαυτό μου πως αν πας καλά μην ενθουσιαστείς. Και όταν πήγα για ύπνο το βράδυ είπα στον εαυτό μου μη στενοχωριέσαι που πήγε τόσο χάλια η προπόνηση (γέλια).

Ηταν μεγάλη η διαφορά ταχύτητας. Ξαφνικά έβλεπα τους παίκτες να βαράνε τη μπάλα τόσο διαφορετικά. Η προπόνηση τελειώνει πάντα με τσακωμό εντός εισαγωγικών για το ποιος θα κερδίσει το διπλό.

Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός και στις προπονήσεις.

Στην πρώτη προπόνηση πήγα με τον Κεντουζί γιατί υπογράψαμε την ίδια μέρα. Οταν φτάσαμε στο προπονητικό κέντρο τον Κεντουζί τον γνώριζαν όλοι.

Για μένα οι μισοί είχαν διαβάσει πως έρχεται κάποιος τερματοφύλακας από την Ελλάδα οι άλλοι μισοί μπορεί να πίστευαν πως είμαι από την ακαδημία. Είναι λογικό, οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μόνο ο Μάρουσιτς ήξερε που είναι συμπαίκτης με τον Μπάκιτς στην Εθνική και του είχε πει ο Μπάκιτς ότι θα έρθει ένας τερματοφύλακας που έκανε πολύ καλή χρονιά και είναι καλό παιδί, να τον βοηθήσεις.

Και με προσέχει, είναι σε όλα δίπλα μου. Στην πρώτη προπόνηση όλοι ήρθαν να με καλωσορίσουν, ήταν ωραίο το κλίμα.

Ο Σάρι είναι πολύ πιο χαλαρός απ’ ότι φαίνεται στην τηλεόραση. Κάνει πλάκα, δεν είναι αυτό που φαίνεται κι έβλεπα στα βιντεάκια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση