HomeΚΟΣΜΟΣΙάπωνας «μεταμορφώθηκε» σε σκύλο

Ιάπωνας «μεταμορφώθηκε» σε σκύλο

Τον… έβγαλαν βόλτα για πρώτη φορά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

To κανάλι του εκκεντρικού άνδρα στο YouTube έχει πάνω από 30.000 συνδρομητές

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ένας Ιάπωνας που ξόδεψε πάνω από 12.000 ευρώ για να μεταμορφωθεί σε σκύλο ράτσας μπόρντερ κόλεϊ (η γνωστή στους παλαιότερους, «Λάσι»).

Η κάμερα ενός γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού κατέγραψε το ντεμπούτο του στους δρόμους και τις αντιδράσεις ανθρώπων και ζώων στην άκρως ρεαλιστική στολή του.

Σε προηγούμενα βίντεο που είχε ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube ο εκκεντρικός άνδρας, γνωστός με το παρατσούκλι «Tόκο», εμφανίζεται να παίζει σε μια αυλή σπιτιού πεσμένος στα τέσσερα και να εκτελεί διάφορα κόλπα με αντάλλαγμα λιχουδιές.

Όπως φαίνεται όμως, ο «Τόκο» θεώρησε κατάλληλη τη στιγμή να μοιραστεί τη νέα του εμφάνιση και με άλλους, και έτσι βγήκε στον δρόμο με τη συνοδό του για να κάνει τη βόλτα του όπως κάθε… κανονικό σκυλί.

Στο υλικό που δημοσίευσε στο κανάλι του με τίτλο «Θέλω να γίνω ζώο», ο Τόκο περπατάει σε πάρκο με λουρί, μυρίζει άλλα σκυλιά και κυλιέται στο έδαφος. Η εμφάνιση του αλλόκοτου «κόλεϊ» προσέλκυσε το ενδιαφέρον και την περιέργεια πολλών περαστικών αλλά και τετράποδων, όπως μπορεί να δει κανείς στα πλάνα.

Οι υπότιτλοι στο ξεκίνημα του βίντεο, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές, αναφέρουν: «Έγινα κόλεϊ, εκπληρώνοντας ένα όνειρο που είχα από παιδί».

Στο κανάλι του στο YouTube, o Tόκο εξηγεί (γραπτώς, αφού δεν μιλάει ποτέ στα βίντεό του) ότι είχε πάντα την επιθυμία να ζήσει ως ζώο, και γι’ αυτό επέλεξε να επενδύσει σε μια στολή σκύλου. Όπως επισημαίνει, ο λόγος που κρύβει την ταυτότητά του ως άνθρωπος και δεν δείχνει το πρόσωπό του είναι επειδή δεν θέλει να τον κρίνει ο κοινωνικός του περίγυρος.

Πέρυσι είχε πει: «Δεν θέλω να γίνουν γνωστά τα χόμπι μου, ιδίως σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι επαγγελματικά», προσθέτοντας ότι η επιθυμία του να μεταμορφωθεί σε ζώο θεωρείται παράξενη από πολλούς.

Σε παλαιότερα βίντεο που τον έδειχναν να παίζει σε αυλή σπιτιού, ο Τόκο έγραφε ότι αισθανόταν νευρικότητα και λίγο φόβο βγαίνοντας έξω με τη στολή του, ωστόσο πρόκειται για κάτι που ονειρευόταν να κάνει από παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ιαπωνική εταιρεία Zeppet, που κατασκευάζει στολές για διαφημιστικά σποτ και ταινίες, χρειάστηκε 40 ημέρες για να δημιουργήσει τη ρεαλιστική στολή του Ιάπωνα, που κόστισε πάνω από 12 χιλιάδες ευρώ.

Pronews.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση