HomeHL-9Φόλες στη Μυρτιά θανάτωσαν δεσποζόμενο σκύλο

Φόλες στη Μυρτιά θανάτωσαν δεσποζόμενο σκύλο

Άγνωστοι ήθελαν να θανατώσουν δύο αδέσποτα στην περιοχή του νεκροταφείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κοινότητα της Μυρτιάς συγκλονίζεται από το πρωί της Κυριακής 10/3 μετά από αποτρόπαιο περιστατικό βίας κατά αδέσποτων ζώων και αγαπημένων κατοικίδιων.

Άγνωστοι δράστες αποφάσισαν να ρίξουν φόλες στον δρόμο προς το νεκροταφείο, με σκοπό να εξοντώσουν δύο αδέσποτα σκυλιά. Το αποτέλεσμα της απάνθρωπης πράξης ήταν συγκλονιστικό: κάτοικοι είδαν νεκρά ποντίκια και μια γάτα.

Όμως, η τραγωδία δεν σταματάει εδώ. Μια οικογένεια, η οποία είχε τον σκύλο της για δέκα ολόκληρα χρόνια, είχε την συνήθεια να το βγάζει βόλτα στο ίδιο μονοπάτι για χρόνια. Αυτή τη φορά όμως, η φόλα που ήταν κρυμμένη σε χόρτα του δρόμου αποδείχτηκε μοιραία. Ο σκύλος έφαγε τη φόλα και, παρά την άμεση αντίδραση των ανθρώπων του, έφυγε από τη ζωή μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν τώρα ένα αίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας, με την ανάγκη να προσέχουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια σε κάθε βήμα τους.

Τέλος, το ένα από τα δύο αδέσποτα δεν εμφανίστηκε ξανά στην περιοχή και οι κάτοικοι εικάζουν πως θανατώθηκε από τη φόλα.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση