HomeHL-CultureInsomnia: Η νέα ανατριχιαστική σειρά ψυχολογικού θρίλερ που θα σας προκαλέσει… αϋπνίες

Insomnia: Η νέα ανατριχιαστική σειρά ψυχολογικού θρίλερ που θα σας προκαλέσει… αϋπνίες

Πρόκειται για τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Sarah Pinborough.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να το θεωρείς σαδιστικό, αλλά πολλές φορές δεν υπάρχει κάτι που να ιντριγκάρει περισσότερο από το ρίγος του φόβου που διαπερνά το σώμα σου, όταν παρακολουθείς ένα ψυχολογικό θρίλερ.

Πόσο μάλλον όταν το «Insomnia» παίζει με έναν από τους βαθύτερους φόβους σου. Μπες στη μάχη, λοιπόν και μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το «Insomnia», την επερχόμενη τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Sarah Pinborough.

Αυτή η σειρά έξι επεισοδίων ακολουθεί την Emma Averill, μια γυναίκα που φαίνεται – τουλάχιστον εξωτερικά – να έχει μια αρκετά ονειρεμένη ζωή. Έχει μια μεγάλη καριέρα ως δικηγόρος, δύο πανέμορφα παιδιά και έναν υπέροχο σύζυγο. Λίγες εβδομάδες πριν από τα 40ά γενέθλιά της, η Έμμα σταματά να κοιμάται… όπως ακριβώς είχε κάνει και η μητέρα της στην ίδια ηλικία!

Ακριβώς όπως έκανε η μητέρα της, στην πραγματικότητα, πριν πάθει ένα βίαιο ψυχωτικό επεισόδιο τη νύχτα των δικών της 40ων γενεθλίων.

Κι εδώ τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Η στέρηση ύπνου κάνει την Έμμα παρανοϊκή; Έχει κληρονομήσει το «κακό αίμα» της μητέρας της; Προσπαθεί κάποιος κακόβουλα να την καταστρέψει;

Ή μήπως υπάρχει άλλη εξήγηση για τα παράξενα πράγματα που συμβαίνουν συνεχώς γύρω της; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να λυθεί το μυστήριο: Η Έμμα πρέπει να ερευνήσει βαθιά τα γεγονότα του οδυνηρού παρελθόντος της, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την τραγωδία από το να χτυπήσει για δεύτερη φορά.

Τη σειρά ανέθεσε ο Sebastian Cardwell στην Paramount+, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Andy Harries, Jessica Burdett και Tim Bricknell. Η Charlotte Essex, εν τω μεταξύ, εκτελεί χρέη παραγωγού, ενώ η Left Bank Pictures (οι ίδιοι άνθρωποι που συνεργάστηκαν για το «Behind Her Eyes» του Netflix) θα βοηθήσουν στην υλοποίηση αυτής της ιστορίας.

Ο κόσμος ανυπομονεί για το «Insomnia», ειδικά οι φαν του βιβλίου! Και η Pinsborough μέσω ανάρτησής της αναφέρει ότι περνάει υπέροχα προσαρμόζοντας το «Insomnia» για την τηλεόραση και ανυπομονεί να το δούμε όλοι. Κι εμείς το ίδιο!
skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση