HomeΚΡΗΤΗΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης

Μ. Φραγκάκης: Χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχίας μέσα από τη συνένωση δυνάμεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022. Περισσότεροι από πάνω από 4000 αθλητές και θεατές όλων των ηλικιών από 35 χώρες και από κάθε γωνιά της  Ελλάδας, συμμετείχαν στο κορυφαίο αυτό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός για την Κρήτη και το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, που έφερε ξανά τα χαμόγελα στις «λαβωμένες» περιοχές και τους κατοίκους του Δήμου.

fragkakis-ekkinisi

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης που έδωσε το παρών στην εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, καθώς και  στους παράλληλους αγώνες αλλά και στις απονομές που ακολούθησαν δήλωσε:

«Ο φετινός Ημιμαραθώνιος Κρήτης, επέστρεψε δυναμικά. Χιλιάδες, επαγγελματίες αθλητές και ερασιτέχνες δρομείς, απόλαυσαν την άρτια και επιτυχημένη αυτή διοργάνωση που συμβάλλει στην ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της κουλτούρας μας με επίκεντρο τη φιλοξενία των ανθρώπων του τόπου μας. Με μεγάλη χαρά βρεθήκαμε κι εμείς στη μεγάλη αυτή γιορτή του Αθλητισμού, που πρόσφερε σε μικρούς και μεγάλους μια μοναδική εμπειρία άθλησης, διασκέδασης και κρητικής φιλοξενίας. Όσοι βρέθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης κατάφεραν να γεμίσουν χαμόγελα τους δρόμους του Αρκαλοχωρίου και των «πληγωμένων» -από τον καταστροφικό σεισμό- χωριών, προβάλλοντας παράλληλα το Δήμο μας εντός κι εκτός συνόρων .

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης που διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου (ΑΘΛΗ.Σ.Υ) με την υποστήριξη  του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας, αλλά και των πολιτιστικών συλλόγων Αρκαλοχωρίου, Βόνης, Θραψανού, Γαλατά, Χουμερίου και Ζωφόρων που εθελοντικά ετοίμασαν κρητικά καλούδια για τους συμμετέχοντες στον αγώνα, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχίας μέσα από τη συνένωση δυνάμεων.

Συγχαίρω λοιπόν, την οργανωτική επιτροπή, τους τοπικούς φορείς, αλλά και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία αυτής της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, η οποία σκόρπισε ξανά χαρά και αισιοδοξία  και εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο κρητικό γλέντι. Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης πέρασε παράλληλα ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: ότι παρά τις δυσκολίες είμαστε ακόμα εδώ, δημιουργικοί και δυνατοί να τις ξεπεράσουμε. Είμαστε περήφανοι που αυτή η διοργάνωση λαμβάνει χώρα στο Δήμο μας . Συγχαρητήρια σε όλους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση