HomeHL-9Η «καρδιά» της Αποκριάς «χτύπησε» δυνατά σήμερα στο Αρκαλοχώρι

Η «καρδιά» της Αποκριάς «χτύπησε» δυνατά σήμερα στο Αρκαλοχώρι

Φαντασμαγορική καρναβαλική παρέλαση με παλμό, κέφι και χαρά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η «καρδιά» της Αποκριάς «χτύπησε» δυνατά σήμερα στο Αρκαλοχώρι!  Η φαντασμαγορική καρναβαλική παρέλαση στο Αρκαλοχώρι είχε απίστευτο παλμό, κέφι και έδωσε πολλή χαρά σε όλους! 1.800 καρναβαλιστές και 30 γκρουπ (άρματα και πεζοπόρα τμήματα) χάρισαν άφθονα χαμόγελα και στιγμές ευφορίας, αστείρευτο κέφι και καλή διάθεση στον κόσμο που παρακολούθησε τη καρναβαλική παρέλαση και ξεφάντωσε στο ρυθμό της Αποκριάς! Η συμμετοχή του κόσμου μάλιστα, όπως και των Καρναβαλιστών, ήταν από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, αποδεικνύοντας την ανάγκη που είχαν όλοι να ξεφύγουν λίγο από τα προβλήματα τους και να διασκεδάσουν με τη καρδιά τους!

Ευφάνταστα άρματα, με επίκαιρα μηνύματα και διάθεση σάτιρας της επικαιρότητας, σύγχρονα άρματα και πιο παραδοσιακά που διατηρούν ζωντανή την παράδοση του τόπου σε σχέση με τα αποκριάτικα δρώμενα και έθιμα του τόπου αλλά και καρναβαλιστές οι οποίοι με  το μεγάλο τους χαμόγελο, τον αυθορμητισμό, το χιούμορ και το κέφι τους, δημιούργησαν τις συνθήκες για ένα από τα πιο πετυχημένα Καρναβάλια των τελευταίων ετών!

2dt

Μικροί και μεγάλοι χόρευαν στον ξέφρενο ρυθμό της αποκριάτικης μουσικής, συμμετέχοντας ενεργά στη μεγάλη αυτή  γιορτή του τόπου ενώ με ανάλογη αποκριάτικη διάθεση και μεταμφίεση, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου , οι Αντιδήμαρχοι και άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής οι οποίοι έγιναν μία παρέα με τον κόσμο και συμμετείχαν στο Καρναβάλι.

15

«Το Καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου, με την απίστευτη δυναμική του,  «ξεσήκωσε» στο ρυθμό του, άτομα κάθε ηλικίας.  Ήταν μια άκρως πετυχημένη διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο κόσμος κατάφερε να αφήσει για λίγο πίσω του  τις δυσκολίες και τα προβλήματα που τον ταλανίζουν και να περάσει καλά, δίνοντας αυτή τη νότα αισιοδοξίας που έχουμε ανάγκη όλοι μας. Ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή, τους φορείς του τόπου και τους απλούς δημότες που συνέβαλαν τα μέγιστα για αυτή τη τόσο δυνατή στιγμή που ζήσαμε όλοι και την οποία θα  θυμόμαστε για πολύ καιρό», δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου.

7

Στην κορύφωση του Καρναβαλιού τη μουσική διασκέδαση του κόσμου ανέλαβε η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα Βαγγελιώ Φασουλάκη και η μπάντα της ενώ το πάρτι που ακολούθησε συνεχίστηκε μέχρι αργά!

Την παρουσίαση του Καρναβαλιού έκαναν η Εύη Παπαδάκη και ο Αλέκος Γερογιαννάκης.

9n

Διαφήμιση
Διαφήμιση