HomeHL-LifestyleΣάλος στο Παλάτι

Σάλος στο Παλάτι

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανησυχεί για τον Χάρι μετά την πολύκροτη συνέντευξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πρώτη αντίδραση μετά την πολύκροτη συνέντευξη του Χάρι Ο δούκας του Κέιμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ, ανησυχεί για τον αδελφό του Χάρι, μετά τη συνέντευξη που ο δεύτερος έδωσε στο ITV και όσα είπε σχετικά με την ψυχική υγεία του. H πληροφορία αποδίδεται από το BBC σε πηγή του παλατιού.   Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ελπίζει (μέσω της πηγής του) πως ο δούκας και η Μέγκαν Μαρκλ, «είναι εντάξει» μετά τις δηλώσεις του ζεύγους πως πιέζεται ζώντας κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας

Το παλάτι δεν έχει κάνει κανένα επίσημο σχόλιο για το ντοκιμαντέρ του ITV, το οποία προβλήθηκε την Κυριακή, πλην των έμμεσων αυτών δηλώσεων στο BBC. Το ντοκιμαντέρ ακολούθησε τον Δούκα και τη Δούκισσα  στην περιοδεία τους στη νότια Αφρική νωρίτερα αυτό το μήνα.

Σε συνεντεύξεις τους, η Μέγκαν και ο Χάρι δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την έντονη κριτική του βρετανικού Τύπου.

Η πηγή του παλατιού διέψευσε ότι ο Πρίγκηπας Ουίλιαμ ήταν εξαγριωμένος με τον αδελφό του μετά το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε την Κυριακή. Τα σχόλια περί οργής του μεγάλου αδελφού, έρχονται μετά την παραδοχή του Πρίγκιπα Χάρι πως έχουν «καλές μέρες» και «κακές μέρες».

«Υπάρχουν πολλές ειδήσεις στον Τύπο για ρήξεις με το αδερφό σου. Πόσες από αυτές είναι αλήθεια;», ρώτησε ο δημοσιογράφος «Μέρος αυτού του ρόλου, αυτής της δουλειά και αυτής της οικογένειας είναι να βρίσκεσαι υπό πίεση, στο πλαίσιο της οποίας αναπόφευκτα συμβαίνουν διάφορα. Αλλά είμαστε αδέρφια. Πάντα θα είμαστε αδέρφια», απάντησε ο 35χρονος πρίγκιπας.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διαφορετικούς δρόμους. Πάντα θα είμαι εδώ για εκείνον και από όσο γνωρίζω, το ίδιο ισχύει και για αυτόν. Δεν βλεπόμαστε τόσο συχνά όσο παλιότερα επειδή είμαστε πολύ απασχολημένοι αλλά τον αγαπώ βαθιά», εξήγησε ο ίδιος. Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν στα μίντια, ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε πως οι περισσότερες είναι αναληθείς.

«Στην πλειοψηφία τους δημιουργούνται από το πουθενά. Σαν αδέρφια έχουμε καλές και κακές μέρες», σημείωσε.

Ο πρίγκιπας Χάρι περιέγραψε την ψυχική του υγεία και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την πίεση στη ζωή του ως ζήτημα που διαχειρίζεται διαρκώς. Είπε: «Νόμιζα ότι ήμουν έξω από αυτό και ξαφνικά όλα αυτά επέστρεψαν και  είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστώ.

Μέρος αυτής της δουλειάς είναι να δείχνω ένα γενναίο πρόσωπο, αλλά για μένα και τη σύζυγό μου, υπάρχουν πολλά πράγματα που πονάνε, ειδικά όταν η πλειονότητα είναι ψέματα». είπε ο Χάρι.

Τους τελευταίους μήνες, ο πρίγκιπας Χάρι έχει προβεί σε μια σειρά φορτισμένων συναισθηματικά δηλώσεων με τις οποίες καταδικάζει τη συμπεριφορά των ταμπλόιντ, ενώ προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει αυτό που εκείνος αποκαλεί «bullying» από μερίδα των ΜΜΕ.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Χάρι λέει ότι δεν θα εκφοβιστεί προκειμένου να «παίξει το παιχνίδι» των ΜΜΕ, που πιστεύει ότι σκότωσε τη μητέρα του Νταϊάνα και αποκάλυψε τη ρήξη στις σχέσεις του με τον Ουίλιαμ. Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, η Μέγκαν Μαρκλ αφηγείται ότι η περασμένη χρονιά ήταν δύσκολη και οι φίλοι της την είχαν προειδοποιήσει να μην παντρευτεί τον Χάρι εξαιτίας της συμπεριφοράς των βρετανικών ταμπλόιντ.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν εύκολο, όμως πίστευα ότι θα ήταν δίκαιο και αυτό είναι το κομμάτι με το οποίο είναι πραγματικά δύσκολο να συμφιλιωθώ» είπε η Μέγκαν στο ντοκιμαντέρ. «Όταν οι άνθρωποι λένε πράγματα που είναι αναληθή και τους έχει ειπωθεί ότι είναι αναληθή, όμως τους επιτρέπεται να συνεχίσουν να τα λένε, δεν γνωρίζω κανέναν στον κόσμο που θα ένιωθε ότι όλα είναι καλά…».   Ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC, Jonny Dymond, είπε πως η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια δεν θα ήταν πολύ ευχαριστημένη με όσα ειπώθηκαν στο ντοκιμαντέρ, αλλά πως Χάρι και Μέγκαν αισθάνθηκαν πως ήταν η στιγμή να μιλήσουν ανοιχτά.

lifo.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση