HomeHL-9BAFTA 2019: Live τα βραβεία -Με 12 υποψηφιότητες ο Γιώργος Λάνθιμος για το «The Favourite»

BAFTA 2019: Live τα βραβεία -Με 12 υποψηφιότητες ο Γιώργος Λάνθιμος για το «The Favourite»

Τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μισή ώρα και κάτι έχει απομείνει μέχρι την έναρξη της τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA).

Πολλά από τα μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου αναμένονται από στιγμή σε στιγμή στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου για τα βρετανικά βραβεία, τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα οποία έχει συγκεντρώσει η ταινία «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου με συνολικά 12 στις κορυφαίες κατηγορίες.

Η ταινία είναι υποψήφια στις κατηγορίες της Καλύτερης Ταινίας, της Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Γιώργο Λάνθιμο, Καλύτερου Σεναρίου και Καλύτερου Α’ Γυναικείου ρόλου (για την Κόλμαν) και δύο υποψηφιότητες για το βραβείο Καλύτερου Β’ Γυναικείου Ρόλου για τις συμπρωταγωνίστριες της Κόλμαν, Ρέιτσελ Βάις και Έμα Στόουν, Καλύτερου Σεναρίου, Καλύτερης Φωτογραφίας, Καλύτερου Σχεδιασμού Παραγωγής, Καλύτερου Σχεδιασμού Κοστουμιών, Καλύτερου Μακιγιάζ και Καλύτερου Μοντάζ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=E8ASx_hNQ1U

Πολλοί αστέρες ήδη έχουν περπατήσει στο κόκκινο χαλί της αποψινής τελετής μεταξύ των οποίων οι: Έιμι Άνταμς, Βαιόλα Ντέιβις, Μπράντλεϊ Κούπερ, η Σάλμα Χάγιεκ και άλλοι.

Η φετινή απονομή των βραβείων BAFTA θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Ελλάδος και θα την παρουσιάσει όπως και πέρυσι η Τζοάνα Λάμλεϊ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση