HomeHL-LifestyleReunion, αυτόγραφα και λέξεις που δεν «έπρεπε» να ακουστούν: Οι στιγμές που ξεχώρισαν στα βραβεία SAG

Reunion, αυτόγραφα και λέξεις που δεν «έπρεπε» να ακουστούν: Οι στιγμές που ξεχώρισαν στα βραβεία SAG

Οι πρωταγωνιστές της τελετής απονομής των βραβείων SAG

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H 30η τελετή απονομής των βραβείων SAG πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου στο Shrine Auditorium & Expo Hall του Λος Άντζελες και μεταδόθηκε στο Netflix. To «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν κυριάρχησε στα βραβεία του σωματείου Αμερικανών ηθοποιών, τα οποία θεωρούνται προάγγελος των Όσκαρ.

Στην τελετή απονομής των βραβείων SAG, η Μπίλι Έλις υπέγραψε στο μέτωπο της Μελίσα ΜακΚάρθι, οι τρεις πρωταγωνίστριες του «Ο διάβολος φοράει Πράντα» έκαναν ένα μίνι reunion, ενώ ακούστηκαν και λέξεις που δεν «έπρεπε», κατά τη μετάδοση από το Netflix.

Ακολουθούν οι καλύτερες στιγμές των βραβείων SAG:

Οι ομιλίες των Ίντρις Έλμπα και Πέδρο Πασκάλ

Ο Έλμπα, ο οποίος κατέληξε να κάνει τον εναρκτήριο μονόλογο για την τελετή χωρίς οικοδεσπότη, εκστόμισε ένα «f@@k», καθώς έκανε μάθημα για το πώς να μην χρησιμοποιείται κακή γλώσσα. «Μην πείτε τίποτα που δεν θα λέγατε μπροστά στην Όπρα», συμβούλεψε ο Έλμπα τον κόσμο, καθώς η κάμερα έπιασε τη χαμογελαστή Όπρα Γουίνφρεϊ. To ίδιο και ο Πέδρο Πασκάλ κατά την ομιλία του για την αποδοχή του βραβείου του: «Γ@@@α το, είμαστε στο Netflix».

Reunion για Μέριλ Στριπ, Έμιλι Μπλαντ, Αν Χάθαγουεϊ

Αναρωτιόμασταν γιατί η Μέριλ Στριπ προσποιήθηκε ότι ξέχασε τα γυαλιά της, αλλά λίγο μετά έγινε εμφανές. Όλα ήταν μέρος μιας διασκεδαστικής αλλά γρήγορης επανένωσης με τις συμπρωταγωνίστριές της στο «The Devil Wears Prada», Έμιλι Μπλαντ και Αν Χάθαγουεϊ.

Το τρολάρισμα του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Στην ομιλία του, ο Ρόμπερτ Νταουνι Τζούνιορ «την έπεσε» στους συνυποψηφίους του και είπε ότι δεν θα τον κουράσει ποτέ ο ήχος της φωνής του.

Το αυτόγραφο

Η Μπίλι Έλις το πήγε ένα βήμα παρακάτω και αποφάσισε να υπογράψει στο μέτωπο της Μελίσα ΜακΚάρθι

Η ομιλία της Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Είναι είδωλο και το απέδειξε για ακόμα μία φορά. Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ανάλυσε το γιατί της αρέσουν οι ταινίες επί 9 λεπτά και όλοι άκουγαν αποσβολωμένοι.

Το καστ του «Modern Family» ζητά να επιστρέψει


Μία από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές είναι το Modern Family και οι ηθοποιοί του δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι για τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς, ζητώντας «reboot».

lifo.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση