HomeHL-9Επεισοδιακή σύλληψη μετά από … κινηματογραφική καταδίωξη

Επεισοδιακή σύλληψη μετά από … κινηματογραφική καταδίωξη

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ επικίνδυνος οδηγός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περισσότερο από 30 λεπτά διήρκεσε η «κινηματογραφικού τύπου» καταδίωξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, καθώς αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κυνηγούσαν τον οδηγό ενός αγροτικού αυτοκινήτου που με επικίνδυνους ελιγμούς και πολύ νευρική οδήγηση προσπαθούσε να ξεφύγει.

Τελικά, οι προσπάθειες των αδρών της Άμεσης Δράση ευόδωσαν και ο επικίνδυνος οδηγός – που αποδείχθηκε παλαιός γνώριμος των αρχών –  συνελήφθη έξω από το Καλό Χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς ηλικίας 30 χρόνων, λίγο πριν τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς είχε χτυπήσει με το φορτηγάκι του διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο προκαλώντας ζημιές, ενώ οπλισμένος με κατσούνα ζητούσε και τα … ρέστα από τους επιβαίνοντες, με άγριες διαθέσεις.

Στη συνέχεια, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του περιπολικού προσπάθησε να διαφύγει με ιδιαίτερα επικίνδυνους ελιγμούς και ακινητοποιήθηκε μόνο όταν το όχημά του – κατά την καταδίωξη – βγήκε από την πορεία του. Όταν ο 30χρονος ήρθε τετ α τετ με τους αστυνομικούς που τον κυνηγούσαν αντιστάθηκε σθεναρά, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύλληψη.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι και η κατσούνα με την οποία απειλούσε τους ανυποψίαστους διερχόμενους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση